Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Babyartikelen
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Babyartikelen

Babyuitzet voor uw baby: merkkwaliteit vanaf de eerste dag!

Van super schattige sets voor pasgeboren baby's inclusief body, sokjes, muts en vele extra's in een decoratieve babystarter-geschenkbox, tot de uitgebreide babyuitzet-set met alles erop en eraan: bij Galeria Inno kunt u met slechts een paar muisklikken uw nieuwe babyuitzet kiezen en gemakkelijk aan huis laten leveren.

Vooral bij het eerste kind weet men eigenlijk nog niet juist wat men allemaal voor de babyuitzet nodig heeft en waarop men moet letten. Gelukkig vinden aanstaande ouders bij Galeria Inno een compleet babypakket met alles wat u nodig heeft voor de eerste levensweken van uw baby en alles wat er bij een baby en kind komt kijken.

Babyuitzet: praktische en modieuze accessoires voor de kleintjes

Babyuitzet om de baby tegen de koude te beschermen, zoals warme mutsjes, of het onmisbare babyaccessoire voor de nek - een driehoekige doek oftewel mitella om de kleding tegen morsen en kwijlen te beschermen: zo is bijvoorbeeld het hoofd van een baby nog uiterst gevoelig voor kou en daarom mag u het huis niet verlaten zonder de juiste babyspullen . En later, als de eerste tanden komen, is een babysjaal noodzakelijk, omdat er dan natuurlijk nog meer morsen en kwijlen bij komt kijken. Of u nu op zoek bent naar schattige babyartikelen voor meisjes in de kleurrijke prinsessenlook, of vrolijke kleurrijke babyspullen voor jongens: Galeria Inno presenteert u een enorm aanbod van bekende merken.