Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Parfums
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Selectie 1
Parfums

Parfum: net zo belangrijk als de juiste outfit

Houd u van frisse of zware parfums, bloemrijke of herfstachtige parfums, zoete parfums of citrusparfums? De wereld van parfums is net zo divers als de modewereld. Bestel online de meest verfijnde creaties van de grote merken in de parfumerie van Galeria Inno - gemakkelijk van thuis uit en vertrouwd voordelig. Ontdek de vele verschillende parfums!

Het parfum werd destijds bij de oude Egyptenaren transcendente krachten toegewezen. Het parfum diende als connectie met hogere machten en symboliseerde zuiverheid en het leven. De belangrijkste ingrediënten in de oude geuren waren wierook en mirre, kaneel, sandelhout en rozenblaadjes - bestanddelen die nog steeds worden gebruikt in onze hedendaagse parfums. Dankzij de ontwikkeling van moderne productietechnieken is de wereld van parfums nu meer divers dan ooit. Check alles hier bij Galeria Inno: in onze online winkel zijn alle belangrijke merken van de parfumindustrie vertegenwoordigd. Of u nu op zoek bent GUCCI, HUGO BOSS, HUGO BOSS Bottled, Calvin Klein, DKNY Be Delicious, Lacoste, Armani, JOOP!, Jil Sander of andere unieke parfums van Lancôme - hier vindt u alles.

Top, hart en basis - de grondbeginselen van de wereld van de geuren

Heeft u al gemerkt dat de geur van een hoogwaardig parfum na een tijdje dragen verandert? Dat komt door de traditionele opbouw van de top-, hart- en basisnoten.

De topnoten nemen we onmiddellijk waar. Ze zijn intens, maar ze vervliegen snel. Hier hebben lichte noten de voorkeur. In de hartnoten ontvouwt het parfum zijn ware karakter. Ze bestaan voornamelijk uit bloemencombinaties en houden enkele uren hun geur. De basisnoten blijven het langst waarneembaar. Ze bevatten de zware bestanddelen van het parfum. De wereld van parfums bestaat uit diverse varianten die verschillen op vlak van concentratie van aromatische stoffen. Hoe hoger die concentratie is, hoe sterker het geurwater ruikt en hoe langer de geur op de huid aanwezig blijft.

Bij Eau de Toilette bedraagt de concentratie van het parfum 6-9%. Eau de toilette wordt gewoonlijk als een spray aangebracht en is vooral bij prijzigere geuren het populaire alternatief. Eau de Parfum herkent u waarschijnlijk al aan de kleinere fles. Aangezien de geur hier aanwezig is in een concentratie van 10-14%, volstaan aanzienlijk kleinere hoeveelheden. En van het parfum (ook: "Extrait de Parfum"), dat concentraties tot 30% bevat, zorgen enkele druppels al voor het volledige effect.