Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Oogschaduw
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Selectie 1
Oogschaduw

Oogschaduw van Clinique, Yves Saint Laurent en veel meer

Zorg voor de uitdrukking die bij u past. Met oogschaduw en merkcosmetica van Galeria Inno: natuurlijke minerale tonen en glamoureuze highlighters van Lancôme, Clinique en Yves Saint Laurent.

Een blik zegt meer dan duizend woorden. En ondanks de wijdverbreide vooroordelen valt de eerste blik bij ontmoetingen die er toe doet, recht op de ogen. Bij het thema make-up staat de uitdrukking van de ogen helemaal bovenaan: oogschaduw behoort naast lippenstift staat en poeder tot de basisstukken, die in geen enkele goed gevulde handtas mogen ontbreken.

Vrouwen die weten hoe om te gaan met oogschaduw, spelen met licht en schaduw, met kleur en textuur. Met de juiste oogschaduw en de juiste techniek creëren ze intense blikken en de uitdrukking van de ogen die precies vertelt wat ze te zeggen.

Indrukwekkende uitstraling en intense blikken

Met een strakke, discrete en onopvallend glans kunnen fascinerende en vrij onopvallende effecten worden bereikt. Maar sommige dagen staan helemaal in het teken van glans, glitter en sterke outfits. Die verkrijgen door sterke kleuren hun glamoureuze en feilloze afwerking.

De verfijnde oogschaduwsets van Esteé Lauder, Lancome en Clinique verleiden met verleidelijke kleuren en grootse texturen. Van veel van de natuurlijk felle kleuren kun je al in de doos niet genoeg krijgen. Voor een indrukwekkende uitstraling en intense blikken bestelt u cosmetica en oogschaduw van bekende merken online bij Galeria Inno!