Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Eyeliner
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Selectie 1
Eyeliner

Eyeliner – de absolute must-have voor de perfecte ooglijn

Hoe u het best een eyeliner aanbrengt en in welke uitvoeringen er eyeliner verkrijgbaar is: Galeria Inno onthult interessante make-up-tips voor de perfecte oogopslag en biedt u hoogwaardige cosmetica van bekende merken om te bestellen. Maak nu kennis met de laatste nieuwe cosmetica voor de perfecte oog-make-up!

Tot de meest ingenieuze innovaties sinds de uitvinding van make-up behoort ongetwijfeld de eyeliner: zoals de naam al doet vermoeden, wordt een eyeliner gebruikt om de uitstraling van de ogen met behulp van fijne lijntjes, te ondersteunen. Want een goed getekend ooglijntje doet de wimpers veel voller lijken en geeft uw individuele oogopslag opvallend meer diepte en uitstraling.

Wat voor soorten eyeliner zijn er verkrijgbaar

Het maakt niet uit of u houdt van een fijn, subtiel lijntje rond uw ogen in de stijl van Audrey Hepburn, of u liever dramatisch gebogen wimpers ziet en uw oogleden graag zoals de verleidelijke "Brigitte Bardot" in de stijl van de jaren 60 opmaakt: voor elke gelegenheid en elke smaak biedt de online parfumerie van Galeria Inno de juiste eyeliner. Maak kennis met de verschillende varianten:

Liquid eyeliner en gel-eyeliner met borsteltje: moeilijk te verslaan omwille van hun gebruiksgemak, zijn de eyeliners met fijne borsteltjes, zoals bijvoorbeeld de oogheelkundig geteste "Black Eyeliner Pen" van Yves Saint Laurentdie zelfs voor draagsters van contactlenzen geschikt is.

Vloeibare eyeliner: hoe zit het met de Lancôme Liner Plume, waarvan de top van een zachte veer net boven het ooglid kan worden getrokken en dankzij de vloeibare consistentie garant staat voor een uniek gebruiksgemak?

Eyeliner-potlood: zeer praktisch en zeer voordelig tegelijkertijd zijn ook de potloodeyeliners met een gekleurd kohlpotlood aan één kant.

Eyeliner Cream: de crèmeachtige Quickliner For Eyes van het Franse succesmerk Clinique kan dankzij de kleine spons heel nauwkeurig aangebracht worden en is de perfecte eyeliner voor het onweerstaanbare smokey eyes-effect. En aan de andere kant is er een zeer precies contourenpotlood. Als dat niet geweldig is!

Wat heeft u naast een eyeliner nog nodig

Het maakt niet uit of u een heel voordelige eyeliner wilt kopen, of u eens wilt kiezen voor een heel nieuw merkproduct: de eyeliner is natuurlijk helemaal niet het enige dat u nodig heeft voor de perfecte oog-make-up:

Om uw wimpers er voller te laten uitzien, heeft u natuurlijk ook de klassieke mascara nodig voor allround perfecte smokey eyes.

Het maakt niet uit of u gewoon bent om altijd dezelfde oogschaduw te gebruiken, of u altijd ware kunstwerken met kleurverloop op uw ogen tovert – een mooie achtergrond voor een goed portret, is de oogschaduw voor de ultieme styling en de onweerstaanbare wimpers.

Om donkere kringen en meer zonder enorme hoeveelheden koffie weg te werken, is een speciale concealer vaak goud waard. Een accessoire dat altijd in uw handtas aanwezig moet zijn. Zo ziet u er zelfs de ochtend na het feest van het jaar fris en aantrekkelijk uit.