Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Make up Remover
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Toepassingstijd 0
Inhoud 0
Selectie 1
Make up Remover

Make-up-remover: een belangrijk product voor een gezonde, mooie huid

Bestel nu in de onlinewinkel van Galeria Inno hoogwaardige make-up-removers voor alle huidtypes en elke make-up gemakkelijk online! Onze gezichtsverzorgingsproducten reinigen en verzorgen uw huid en doen uw huid langer stralen!

Een goede make-up-remover verwijdert make-up grondig en is tegelijkertijd heel huidvriendelijk. Aangezien make-upproducten steeds langer en beter blijven zitten, is water en zeep vaak niet genoeg. Vooral voor waterdichte make-up heeft u speciale high-tech-reinigingsproducten nodig.

Make-up-removers correct aanbrengen

De belangrijkste make-upregel is: verwijder voordat u naar bed gaat alle make-up van uw gezicht! Het is juist 's nachts dat ons lichaam zich herstelt en regenereert en dat onze huid zeer actief is. Make-up-resten verstoppen de poriën in deze fase zeer snel. Als gevolg hiervan krijgt u mee-eters en puistjes. Met de juiste make-up-remover voorkomt u niet alleen de vorming van mee-eters en puistjes, maar geeft u uw huid ook nog eens een extra verzorgende en frisse boost.

Let bij de keuze van reinigingsproducten op uw huidtype: alcoholhoudende producten zijn niet geschikt voor de droge huid. Alcohol ontvet en droogt uw huid nog meer uit. Voor mensen met een vette huid zijn alcoholhoudende producten echter ideaal, omdat bij hun het ontvettende effect gewenst is. Make-up-remover voor waterdichte make-up bevat vaak olie. Hierbij moeten mensen met een vette huid best kiezen voor olievrije alternatieven.

Voor mensen die last hebben van gezwollen ogen en donkere kringen, bestaan er make-up-removers met kruidenextracten die een ontzwellend en kalmerend effect op de huid hebben.