Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Mascara
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Selectie 1
Mascara

Mascara: de mooiste make-up-trends voor sprekende ogen

Of u nu op zoek bent naar klassieke mascara voor een stijlvolle uitstraling of naar mascara in de huidige trendy kleuren voor extra lange wimpers met super volume: bij Galeria Inno vindt u online producten voor elke smaak en elke gelegenheid. En we geven u tips voor de perfecte oogopslag!

Mascara behoort tot de meest populaire en bestverkochte make-up-producten wereldwijd. Mascara tovert een expressieve oogopslag tevoorschijn en onder lange, zwart geverfde wimpers werkt elke blik dubbel zo verleidelijk! Zonder de juiste mascara is make-up gewoon niet compleet.

Bij Galeria Inno kunt u kiezen uit een enorm assortiment van hoogwaardige mascara's. U heeft de keuze tussen de tijdloze varianten in de kleuren zwart, bruin en blauw, tot mascara in trendy kleuren of ultrazwart. U kunt kiezen tussen Long-Lash Mascara en producten voor een een super wimpervolume. En er zijn natuurlijk ook altijd waterproof mascara's. Uw persoonlijke smaak is het enigste dat telt.

Met mascara kunt u uw ogen perfect benadrukken

Opdat uw oogopslag perfect is en er niets in uw ogen terechtkomt, is genoeg oefenen de boodschap en geven we u hier bovendien een paar praktische tips:

  • Als u een wimperkrultang gebruikt, dient u dat te doen voordat u mascara aanbrengt. Anders kunnen uw wimpers breken!
  • Duw het borsteltje nooit meerdere malen in het flesje, want zo ontstaan er luchtbellen. Die zorgen ervoor dat de mascara voortijdig droogt en klontert. Beter nog: draai de borstel één keer in het flesje.
  • Veeg het borsteltje niet aan de rand van het flesje af! Dat resulteert in klontertjes!
  • Gebruik de borstel altijd van het begin van de wimpers naar het einde van de wimpers, dus van het oog weg. Doe eerst mascara op de bovenste wimpers, dan pas op de onderste wimpers. Zo bekomt u een mooie krul.
  • Ook voor draagsters van contactlenzen, bestaan er speciale mascara's. Bovendien moet u altijd rekening houden met de volgende volgorde: doe eerst uw lenzen aan en begin dan aan uw make-up. En belangrijk: pas na het verwijderen van de lenzen mag u met het verwijderen van de oogmake-up beginnen.
  • Als we het toch hebben over het verwijderen van make-up: make-up-removers zijn heel belangrijk voor een mooie huid en mooie wimpers!

De triomftocht van mascara

De eerste mascara werd in de negentiende eeuw door parfumeur Eugène Rimmel uitgevonden. Het ging om een kleine zwarte blok die men samen met een vochtige borstel moest gebruiken.

De tegenwoordig nog steeds gebruikelijke zachte mascara werd ontwikkeld door de Amerikaanse chemicus T.L. Williams in 1913 voor zijn oudere zus Maybel. De eerste formule bestond uit kolenstof en vaseline. De dameswereld was blij en de nieuwe mascara werd een bestseller. Daaruit is het cosmeticabedrijf Maybelline ontstaan. De naam is een combinatie van de voornaam Maybel en het bestanddeel vaseline.

In 1935 meldde Helena Rubinstein de eerste waterproof mascara voor een patent aan. Na meer dan 2000 testen had ze een recept ontwikkeld dat tegen hitte, regen, zweet en tranen bestand was en nog steeds gemakkelijk te verwijderen was.

De cosmetica-industrie blijft verder onderzoeken verrichten naar steeds nieuwe en verbeterde formules. Langere wimpers en een toegenomen volume van de wimpers zijn slechts een paar voorbeelden. Nieuw gecombineerde ingrediënten, slimme borsteltjes en verzorgende stoffen zorgen ervoor dat uw oog-make-up altijd spannender en tegelijkertijd gemakkelijker wordt.