Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Blush
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Inhoud 0
Selectie 1
Blush

Rouge: voor een frisse teint met leuke accenten

Met een beetje rouge op de wangen geeft u uw make-up de finishing touch. Hiermee ziet uw gezicht er fris en gezond uit. Als rouge juist wordt aangebracht, kan rouge zelfs uw gelaatstrekken modelleren. Lees tips over de optimale make-up en bestel online bij Galeria Inno de juiste rouge voor uw teint!

Bent u op zoek naar de perfecte rouge voor uw teint? Dan bent u precies goed in de parfumerie van Galeria Inno. We bieden u een breed aanbod van rouge in diverse kleuren. Als poeder of als crème, mat of met glanseffect – in het assortiment van topmerken zoals Benefit, Lancôme en Yves Saint Laurent is er voor iedereen de juiste rouge.

Make-up-tips – rouge correct aanbrengen

Rouge aanbrengen is niet moeilijk. Als u rekening houdt met een paar make-up-tips, kunt u een frissere teint bekomen, die er gezond uitziet en uw gelaatstrekken op een goede manier benadrukt. Ten eerste stelt zich de vraag van welk type rouge u best gebruikt:

  • Rouge in poedervorm is bijzonder veelzijdig. Het is geschikt voor de gemengde en de vette huid.
  • Rouge in crèmevorm dient met de vingers zachtjes op de huid worden gedept. De crème smelt bij contact met de huid en laat zich daarom gemakkelijk over de huid verdelen. Speciaal voor de droge huid is rouge in crèmevorm ideaal.
  • Rougesticks in handige stiftvorm worden direct aangebracht en vervolgens met de vingers vervaagd.
  • Voor vloeibare rouge gebruikt u best een speciale kwast of een sponsje. De kleur wordt voorzichtig op de wangen gedept en vervolgens over de huid verdeeld.

Bij het aanbrengen van rouge geldt de basisregel om niet te veel rouge te gebruiken. Anders krijgt uw make-up snel een overdreven en kunstmatig effect. Rouge wordt aangebracht over de foundation en over het poeder, als laatste stap in uw make-up-routine. Op welke plaatsen u rouge aanbrengt, hangt af van uw gezichtsvorm.

Wie een rond gezicht heeft en haar gezicht iets smaller wilt laten lijken, brengt best rouge aan onder het jukbeen en vervaagt het dan een beetje naar boven en naar onder. Breng daarnaast een beetje kleur aan op beide zijkanten op het smalste punt van de slaap. Dat zorgt optisch voor meer contouren en een ovalere gezichtsvorm.

Bij een vierkant gezicht met opvallende contouren wordt rouge aan de zijkanten op de wangen aangebracht en strekt zich verder naar beneden uit, tot aan het kaakbot. Zo lijken de gelaatstrekken een beetje zachter.

Een smal en lang gezicht krijgt met een beetje rouge optisch meer volume. Gebruik het best rouge met glanseffect. De rouge wordt op het hoogste punt van het jukbeen bijna horizontaal verdeeld. Het gezicht wordt daardoor compacter en korter.

Ook vrouwen met een ovaal gezicht kunnen met rouge leuke accenten zetten. U kunt rouge dan het best cirkelvormig aanbrengen op het hoogste punt van de wang en de rouge lichtjes vervagen. Zo komen de appelvormige wangetjes helemaal tot hun recht.

De frisse kick voor uw teint – bestel rouge online

In de onlineparfumerie van Galeria Inno vindt u voor elk huidtype, elke gezichtsvorm en elke gelegenheid de geschikte rouge van topmerkkwaliteit. Het assortiment omvat topproducten van bekende merken zoals Benefit, Lancôme en Yves Saint Laurent. Koop uw toiletartikelen gemakkelijk online en profiteer van de voordelige prijzen in de online winkel van Galeria Inno. In slechts een paar dagen ontvangt u uw favoriete producten thuisbezorgd.