Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Concealer
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Huidtype 0
Inhoud 0
Selectie 1
Concealer

Concealer – de beste basis voor een aantrekkelijke uitstraling

Tot de meest ingenieuze innovaties sinds de uitvinding van make-up behoort ongetwijfeld de zogenaamde concealer: een concealer is een soort van afdekcrème waarmee u verschillende probleemzones in uw gezicht vakkundig kunt verbergen. Of het nu gaat om donkere kringen, rimpels rond de ogen, storende pigmentvlekken, verspreide huidirritaties, lokale rode vlekjes of typische oneffenheden in de huid, zoals puistjes, mee-eters en meer: een concealer verbergt alle lelijke zones en doet uw teint er perfect uitzien.

Dit speciale cosmeticaproduct dankt zijn naam aan het Engelse woord "to conceal", wat in het Nederlands "verbergen" betekent. Dat is dus een zeer passende omschrijving voor dit onmisbare accessoire dat storende plekjes vrijwel onzichtbaar maakt. Bij Galeria Inno vindt u de nieuwste stiften van Benefit, Yves Saint Laurent en andere topmerken.

Hoe brengt u een concealer correct aan

Zelfs als u veel storende plekjes in uw gezicht heeft: een concealer wordt nooit over een groot gebied aangebracht, altijd slechts gedeeltelijk. Aangezien een concealer zeer dekkend is, mag u hem inderdaad enkel gericht op enkele plekjes of punten aanbrengen. Met andere woorden: een concealer is inderdaad de grondlaag voor de make-up die volgt, maar kan nooit de klassieke foundation vervangen!

De belangrijkste regel voor het professioneel aanbrengen van een concealer: zoek eerst de concealer die qua kleur bij uw natuurlijke teint past. Terwijl vrouwen met een lichte huid een concealer met een lichte tint zouden moeten kiezen, dienen vrouwen met een donkere huidskleur of een gebruinde huid natuurlijk voor een navenant donkerdere tint te kiezen.

Voorbehandeling van de gezichtshuid: voordat u de concealer aanbrengt, moet de gezichtshuid grondig worden gereinigd. Ook de gebruikelijke gezichtscrème mag gerust al worden aangebracht. Enkel en alleen als uw gezichtscrème natuurlijk niet al te vet is, aangezien een concealer niet goed houdt op een vettig oppervlak.

Concealer verwarmen: een concealer laat zich gemakkelijker verdelen als hij wordt opgewarmd tot lichaamstemperatuur. Breng daarom gewoon een beetje concealer aan op de rug van uw hand. Na een paar seconden is de crème warm en soepel en kan ze beter worden verspreid.

Gericht aanbrengen: neem nu een beetje concealercrème op uw vinger en breng de concealer gericht op één van de storende plekjes aan. Als u de crème vervolgens met een kloppende beweging lichtjes dept, blijft ze beter op de huid zitten.

Na de behandeling: opdat de concealer niet per ongeluk kan worden afgeveegd, is het raadzaam om de behandelde plekjes vervolgens met een beetje los poeder te fixeren.

Welke make-upartikelen heeft u naast een concealer nog nodig

Zoals reeds vermeld, wordt een concealer beschouwd als basis voor de make-up die volgt. Dat betekent uiteraard dat de schoonheidsverzorging met het aanbrengen van de concealer nog lang niet gedaan is. De eigenlijke make-up begint nu pas.

Smokey Eyes: Voor een verleidelijke oogopslag wordt er enkel mascara en oogschaduw aangebracht. Hierbij zorgen de meer subtiele kleuren voor een elegantere uitstraling dan een overdreven kleurrijke, lichtgevende kleurenmengeling.

Rouge: Breng rouge zo licht mogelijk aan, net genoeg om uw jukbeenderen meer contouren te geven.

Lippen: Voor de goed verzorgde "Daily Look" raden wij een transparante lipgloss aan. Die geeft uw lippen meer volume en zorgt voor een aangenaam natuurlijke uitstraling.