Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Foundation
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Selectie 1
Foundation

Make-up en foundation – de basis voor de perfecte look

Zorg met de juiste make-up voor de teint waar velen jaloers op zijn: onberispelijk, gelijkmatig en met een natuurlijk frisse uitstraling. Of het nu producten zijn van BenefitClinique, Estee Lauder of andere cosmeticamerken: in de onlineparfumerie van Galeria Inno kunt u hoogwaardige merkcosmetica tegen aantrekkelijke prijzen bestellen!

Onze huidskleur onthult vaak meer over ons dan we misschien wel zouden willen. Gelukkig kunnen we de kleur van ons gezicht met de juiste make-up in ons voordeel beïnvloeden. Bijvoorbeeld met een matterende make-up foundation die lelijke vlekken vakkundig verbergt, storende onvolkomenheden van de huid effen maakt en het gezicht een gezonde, natuurlijke frisheid geeft. Ontdek hoe ook u met de juiste make-up een teint met een aantrekkelijkere, mooiere uitstraling verkrijgt!

Welke make-up past bij uw teint?

Yves Saint Laurent, Helena Rubinstein of andere cosmeticamerken: foundationproducten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor er voor elk huidtype de juiste kleur bestaat.

Om uw make-up af te stemmen op uw teint, moet u eerst een objectieve blik op uw gezichtshuid werpen.

Voor vrouwen met een lichtere huid worden foundations aangeraden in lichtere kleuren, zoals beige of zand. Maar alsjeblieft zonder roze tint, want roodkleurige make-up zorgt ervoor dat reeds bestaande rode vlekken optisch nog meer versterkt worden.

Dames met een gebruinde huid of van nature uit donkere huid, moeten eerst te weten komen of hun persoonlijke gebruinde kleur eerder brons-, olijf- of koffieachtig is. En dan moeten ze natuurlijk kiezen voor een gepaste donkere foundation.

Want: hoe dichter de teint van de foundation bij de natuurlijke huidskleur ligt, hoe natuurlijker het effect van de look – en vanzelfsprekend hoe natuurlijker de uitstraling!

Make-up foundation: instructies, advies en tips

Er zijn verschillende manieren om de foundation op het gezicht aan te brengen. Daarbij spelen niet alleen de persoonlijke voorkeuren inzake make-up een rol, maar ook de consistentie van de make-up.

Voor vloeibare en lichtjes crèmeachtige foundations bijvoorbeeld wordt het eenvoudig aanbrengen met de handen aangeraden: dat is snel, eenvoudig en kost niets. En dit heeft bovendien als bijkomend voordeel dat de crème door de lichaamswarmte van de hand verwarmd wordt en opvallend sneller intrekt.

Professionele tip: breng de crèmefoundation ook op de oogleden aan. Zo worden in de eerste plaats rode aders afgedekt en in de tweede plaats biedt is het de ideale basis voor oogschaduw om ook de ogen een aantrekkelijke uitstraling te geven.

Na de zogenaamde Foundation CC Cream wordt het gezicht gepoederd. Vervolgens kunt u zich zoals gewoonlijk verder opmaken en mascara, eyeliner, oogschaduw, lippenstift, blush etc. aanbrengen.

Profiteer van het brede aanbod van Galeria Inno en bestel samen met uw nieuwe foundation direct de bijpassende oogschaduw. Want u weet het al: hier kunt u online gemakkelijk hoogwaardige merkcosmetica tegen voordelige prijzen kopen!