Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Lippenstift
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Selectie 1
Lippenstift

Lipsticks – voor een echte kusmond gewoon onmisbaar

Wat u moet weten over lipstick, hoe u lippenstift en gelijkaardige producten dient aan te brengen en welke lipkleuren geschikt zijn voor welk kleurtype: Galeria Inno onthult ingenieuze make-up-tips voor de mond en presenteert de nieuwste Lip-Color-sticks, lippenbalsems en contourpotloden van gerenommeerde cosmeticamerken.

Al duizenden jaren hebben vrouwen hun mond met verleidelijke kleuren opgemaakt: archeologische opgravingen bewijzen dat er 3500 jaar vóór Christus al speciale lippenbalsems gebruikt werden. In potloodvorm zijn de gekleurde lipcrèmes echter pas sinds de 19e eeuw verkrijgbaar en toen waren de eerste potloden nog echt schandalig duur. Maar in ieder geval behoren lippenstiften al sinds de Gouden jaren 20 tot de verplichte basisuitrusting van iedere vrouw – en ze worden dan ook het best altijd in de handtas overal mee naartoe genomen.

Door de grote populariteit, bestaan er ondertussen zeer veel verschillende vormen van lipmake-up: van verzorgende lippenbalsem met kleur en/of smaak, via de klassieke lippenstiften in alle mogelijke nuances, tot de moderne lippencosmetica, zoals lipgloss en lippotloden.

Maak in de online parfumerie van Galeria Inno kennis met de nieuwste innovaties voor de perfecte lipmake-up. Van goedkopere lippenverzorging tot exclusieve merken, zoals Lancôme of Yves Saint Laurent: hier vindt u hoogwaardige lippenstiften voor elke behoefte.

In welke kleur moet u uw nieuwe lippenstift kopen?

Uw individueel seizoenstype speelt niet alleen bij mode-advies een grote rol. Ook bij de keuze van de kleur van accessoires, juwelen en make-up dient u altijd rekening te houden met uw kleurtype. Want wat mooi staat bij één vrouw, kan een andere vrouw bleek of zelfs ziek doen lijken. Tenslotte maakt u uzelf op om uw persoonlijke voorkeuren te benadrukken en er zo aantrekkelijker uit te zien.

Als u nog niet weet welk kleurtype u bent, dient u eerst te bepalen of u bij de warme of koude seizoenstypes hoort. Ervaar aan welke kenmerken u de verschillende types kunt herkennen – en maak kennis met de lippenstiftkleuren die perfect bij u passen!

  • Zomertype: zomervrouw herkent men aan haar roze tot blauwachtige teint, een grauwe toon in de haren en een heldere kleur van de ogen, die van blauw tot donkerbruin in verschillende heldere tinten kan stralen. Dit type kiest het best voor "koude" lippenstiftkleuren met een blauwachtige ondertoon: bijvoorbeeld framboos, bordeaux en lila.
  • Herfsttype: de herfstvrouw ziet er warmer uit en wordt gekenmerkt door een gelige warme huid, roodachtig tot goud glanzend haar en bruine tot groenachtige ogen. De uitstraling van de warme herfsttypes komt het beste naar voren met natuurlijke aardekleuren, zoals steenrood, gedempt oranje of een lippenstift in natuurlijke bruine tinten.
  • Wintertype: het wintertype is koel en afstandelijk en heeft gewoonlijk een porseleinachtige huid, donker haar en expressieve ogen in blauwe of bruine tinten. Lippenstiften in elke kleur met een blauwe ondertoon passen uitstekend bij dit type vrouw. Violet, pink en magenta, maar ook een helder, briljant rood.
  • Lentetype: lentevrouwen met een lichte huid, gouden glanzende haren en een waterige heldere oogkleur gaan goed samen met lentefrisse, lichte lipkleuren. Warme bruine en rode kleuren zoals koraal, kreeft en zalm zijn net zo mooi als een zachte abrikozenkleur.

Beautytip: stem de rouge af op de kleuren van uw lippenstift. Dat zorgt voor een harmonieus totaalbeeld en een heel aantrekkelijke uitstraling!