Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Bodylotion
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Linie 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Inhoud 0
Selectie 1
Bodylotion

Bodylotions: aangename lichaamsverzorging voor een mooie en gezonde huid

Natuurlijk, sportief of sensueel: er bestaan bodylotions in verschillende geuren en voor de meest uiteenlopende eisen. Het maakt niet uit of u nu een normale, droge of gevoelige huid heeft - Galeria Inno heeft voor dames en heren voor elke vereiste de juiste bodylotion in haar assortiment!

Dankzij het grote aanbod, kunt u uw lichaamsverzorging aan de verschillende seizoenen aanpassen. In de winter heeft onze huid de neiging om droge plekken te vertonen, omdat ze vaak wordt blootgesteld aan de overgang van de koude buiten naar droge, warme verwarmingslucht binnen. Dan is de juiste lichaamsverzorging met een intensieve bodylotion, met een hoog vetaandeel, bijzonder belangrijk! In de zomer zijn lichte bodylotions de juiste keuze: lotions met een lage viscositeit hebben een hoger watergehalte. Aangezien het water bij het aanbrengen verdampt, werkt de huidverzorging verkoelend en verfrissend.

Bodylotions: verwen uw huid grondig

Een verfrissende douche of een ontspannend bad behoort voor de meeste mensen tot een onmisbaar verzorgingsritueel. Verwen uzelf na het wassen met de juiste bodylotion: dankzij de hoogwaardige ingrediënten verzorgt het verzorgingsproduct uw huid met alles wat uw huid nodig heeft om haar natuurlijke beschermende functie te versterken. Bestel uw favoriete verzorgingsproducten gemakkelijk online bij Galeria Inno.

Opdat u uw lichaam perfect kunt verzorgen, biedt de onlinewinkel u een verscheidenheid aan bodylotions, met zeer verschillende ingrediënten en eigenschappen: sommige bodylotions zijn verrijkt met fruitzuren of cafeïne, die de huid strakker maken en de bloedsomloop stimuleren. Aloë Vera schenkt veel vocht, terwijl amandelolie de gevoelige huid kalmeert. Natuurlijk neutraal of met een bepaalde geur - ook voor elke individuele smaak vindt u in ons assortiment de juiste verzorgingsproducten!