Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Linie 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Inhoud 0
Selectie 1
Lichaamverzorging

Lichaamsverzorging: Beauty- en verzorgingsproducten bij Galeria Inno

Met een intelligente lichaamsverzorging en de gepassioneerde ontwikkelaarsgeest van toonaangevende cosmeticamerken verwent u uw lichaam van kop tot teen. Geniet van de delicate aanraking van crèmes en lotions en bestel online bij Galeria Inno verfijnde verzorgingsproducten voor lichaam en haar!

Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand. Wie zich goed in haar vel wilt voelen en gezond en verzorgd wilt voorkomen, investeert graag tijd en energie in lichaamsverzorging. Zuiverheid tot diep in de poriën en blijvende verzorging - dat zijn de eisen die we dagelijks stellen aan ons welzijn. Daarbij is een moderne, stedelijke leefomgeving met zijn verschillende belastingen vaak niet de ideale plek om onze huid en ons haar in vorm te houden. Naast stof en een droge, kunstmatige kantooromgeving gaan ook stress en nerveuze belastingen letterlijk onder de huid.

Daarom wil onze huid in de douche of voor het slapen gaan een uitgebreide, zachte verzorging. "De geschikte producten voor uw dagelijkse lichaamsverzorging en gezichtsverzorging - rijke bodylotions, lichaamsscrubs, douchegels, deodorants, dag- en nachtcrèmes, maskers, oogcrèmes en andere verzorgingsproducten - vindt u tegen voordelige prijzen in de online shop van Galeria Inno. Ontdek het grote aanbod van populaire merken zoals Biotherm, Clinique, Rituals of Lancôme en verwen uw lichaam met hoogwaardige producten.