Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Gezichtsverzorging
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Linie 0

geen resultaten

Toepassingsbereik 0
Huidtype 0
Toepassingstijd 0
Inhoud 0
Selectie 1
Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging: ogen en lippen uitgebreid verzorgen

De juiste gezichtsverzorging doet elke huid stralen! Bij Galeria Inno vindt u gegarandeerd de verzorgingsproducten die perfect zijn afgestemd op uw gezichtshuid. Wie bij zijn gezichtsverzorgingsproducten de juiste keuze maakt en ze correct aanbrengt, kan zich verwachten aan een gezonde en stralende huid. Bij een perfecte gezichtsverzorging horen niet alleen een goede dag- en nachtcrème, maar ook andere belangrijke cosmeticaproducten. Morgens beschermt een crème tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Avonds moet u uw gezicht met waardevolle verzorgende bestanddelen insmeren, zodat uw huid nachts kan regenereren. Ook maskers zijn een goede keuze: zo werken de geconcentreerde verzorgingsproducten bijzonder intens.

Naast de normale gezichtscrème is eveneens de juiste oogzorg belangrijk: de huid rond de ogen is dun en delicaat en vereist speciale aandacht! Hier helpen speciale oogcrèmes en oogvloeistoffen. Belangrijk: deze gezichtsverzorgingsproducten moet u zachtjes met uw vingertoppen "inkloppen". Ook de juiste behandeling van de lippen is onderdeel van het programma van een uitgebreide gezichtsverzorging. Een zachte peeling ontdoet uw lippen van droge huidschilfers en zorgt voor een goede doorbloeding.

Gezichtsverzorging voor mannen moet weinig vet, maar veel vocht bevatten. Naast een goede dagcrème helpen speciale crèmes of afwisselende gels bij oogkringen en wallen. Bij mannen wordt het gezicht extra belast door het scheren. Een goede gezichtsverzorging voor mannen moet dus ook huidkalmerende middelen bevatten.

In principe geldt het volgende: besteed bij uw gezichtsverzorging aandacht aan de UV-bescherming! In de online winkel van Galeria Inno vindt u sowieso de beste huidverzorgingsproducten voor uw teint. De persoonlijke lichaamsverzorging wordt nog beter als u erna in een compleet nieuwe dames- of herenoutfit kunt springen. Dus neem na het kiezen van uw schoonheidssets ook eens een kijkje bij de laatste modetrends.