Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Nagellak
Filter
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Linie 0

geen resultaten

Selectie 1
Nagellak

Nagellak: rood, nude of zwart – u beslist!

Waarom nagellak in geen enkele badkamer mag ontbreken, hoe u uw vingernagels professioneel kunt verzorgen en hoe u nagellak het beste bewaart: Galeria Inno onthult enkele handige tips voor de perfecte nagelverzorging en presenteert trendy nagellakken in vele kleuren. Bestel het nu in onze onlineparfumerie!

Niet alleen voor vrouwen die houden van kleurrijke nagels, zijn hoogwaardige nagellakken een must. Er bestaan ook kleurloze lakken die de nagels versterken en beschermen. Bijvoorbeeld, speciale nagelverharders die broze nagels harder maken, verzegelen en over het algemeen minder gevoelig maken voor breukjes en scheurtjes.

Of het nu is in subtiele kleuren zoals kleurloos, nude, wit, parelwit en zacht rosé, of in trendy kleuren zoals paars, roze, oranje, rood of zwart: bij Galeria Inno vindt u nagellak van gerenommeerde cosmeticamerken zoals Essie, Estée Lauder, Yves Saint Laurent, Alessandro en andere bekende merken. Hoogwaardige lakken die gemakkelijk en gelijkmatig kunnen worden aangebracht, snel drogen en met een uitstekende glans inspireren.

Wie houdt van gekleurde nagellak, moet absoluut eerst een beschermende grondlaag aanbrengen, zodat de vingernagels niet permanent verkleuren. Vervolgens wordt de gekleurde nagellak aangebracht – afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit ook gerust in meerdere lagen, maar dun en gelijkmatig. Wie wil, kan om af te ronden nog een speciale toplaag aanbrengen. Die zorgt voor een goede houdbaarheid, belooft een glanzende kleur en zorgt ervoor dat de kleur niet zo gemakkelijk af kan schilferen.

Nagellak – het geheim van mooie, verzorgde nagels

Mooie, verzorgde handen zijn een voorwaarde voor een perfecte uitstraling – en daar horen natuurlijk ook de vingernagels bij. Zelfs als sommige vrouwen zeer stevige en anderen iets brozere nagels hebben: mooie vingernagels zijn geen kwestie van genetica of van geluk, maar van de juiste nagelverzorging. Die trouwens helemaal niet zo tijdrovend of moeilijk is als sommigen misschien denken.

Om uw vingernagels goed te onderhouden en te lakken, moet u gewoon een paar basisregels inzake nagelverzorging kennen. Als er nog resten van nagellak op uw nagels aanwezig zijn, moet u die eerst met nagellakremover verwijderen. Daarna wast u uw handen grondig met zeep, want nagellakremover kan uw nagels uitdrogen, als de resten na gebruik niet goed worden verwijderd. Voor een optimale voorbereiding voor de verdere nagelverzorging dient u uw handen nu gedurende een paar minuten in lauw water met zeep te baden om ze zachter te maken. Dat weekt ook de dode huid aan de nagelranden los, zodat u overtollige nagelhuid nu eenvoudig en pijnloos kunt verwijderen.

Dan dient u uw nagels met een nagelvijl te vijlen, waarbij u om eventuele barstjes te vermijden, in slechts één richting werkt. Daarna polijst u uw nagels grondig met een nail polisher, zodat oneffenheden glad worden gemaakt en de nagels een natuurlijke glans krijgen. Vóór het aanbrengen van nagellak, moet u uw handen trakteren op een rijke vochtinbrengende crème en die zachtjes inwrijven.

Haal in de onlineparfumerie van Galeria Inno inspiratie over hoe uw nagels nog mooier kunnen worden. Bestel samen met uw nieuwe nagellak ook direct een hoogwaardige nagellakremover!