Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Bakvormen & toebehoren
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
Bakvormen & toebehoren

Bakaccessoires: tover uw keuken om tot een professionele bakkerij!

Zorg bij het bakken voor nog meer plezier en perfecte resultaten: met de juiste bakaccessoires lukken zelfs complexe bakwerken zoals taarten met motiefjes, of kunstzinnig versierde taarten. Bij Galeria Inno kunt u de nieuwste innovaties van gerenommeerde bakspecialisten tegen bakkersvriendelijke prijzen bestellen!

Bakt u graag? Dan zal de onlinewinkel van Galeria Inno u vast en zeker inspireren! Van de verwarmbare mengkom tot de professionele deegroller: u vindt hier alle mogelijke bakaccessoires die u nodig heeft voor de bereiding van heerlijke cakes, taarten, koekjes, biscuits, muffins en nog veel meer.

Het belangrijkste bakaccessoire is en blijft natuurlijk de bakvorm

Van de klassieke taartvorm uit metaal tot de flexibele siliconen bakvorm: de professionele bakker heeft natuurlijk veel verschillende bakvormen in de kast staan, om voor elke bakspecialiteit het juiste accessoire bij de hand te hebben. Laat u gewoon inspireren:

  • De springvorm met verwisselbare bodems voor groentenbodem en klassieke cake
  • De rechthoekige vorm voor zandgebak en zelfgebakken brood
  • De bakplaat voor plaatkoek
  • De vierkante taartvorm voor rechthoekige bakwerken
  • De muffinvormpjes voor cupcakes en meer.
  • De bakvormen in hartvorm – voor gebak dat u als geschenk wilt weggeven
  • Seizoensgebonden motiefbakvormen voor gebak of bonbons, bijvoorbeeld voor Pasen en Kerstmis

Bovendien zijn er voor elk bakavontuur ook enkele bakaccessoires onmisbaar, zoals de deegspatel, de spuitzak, de mengkom en de maatbeker. In plaats van bakpapier, kunt u herbruikbare bakplaatlagen gemaakt van siliconen en uitsteekvormpjes voor decoratieve koekjes gebruiken.

Of u nu op zoek bent naar een volledige bakuitrusting, of naar een extra bakaccessoire: geniet bij Galeria Inno van het stressvrij onlinewinkelen en bestel uw bakaccessoires met slechts een paar muisklikken.