Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Servies
 • Keuken & Eetkamer
 • Servies
  • Bekers
  • Borden
  • Bordensets
  • Eierdopje
  • Etagères
  • Kommen
  • Kopjes
  • Melkkannetjes
  • Sauspannen
  • Schalen
  • Suikerblikken
  • Warmhouders
  • Zout- en pepervaatjes
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaal 0
Selectie 1
Servies

Servies van fijn porselein – de basis voor het perfecte genot

Waarom lekkere gerechten nog beter smaken met een smaakvol servies, welke delen er in geen enkele keuken mogen ontbreken en waarop men bij het gebruik in de magnetron moet letten: Galeria Inno biedt u nuttige informatie voor de moderne eetkameruitrusting. Bestel nu online hoogwaardig eetservies!

Al duizenden jaren lang gebruiken mensen om te drinken en te eten gerei zoals borden, kommen en bekers. Maar wat oorspronkelijk om zuiver praktische redenen werd uitgevonden, is ondertussen al lang uitgegroeid tot een van de belangrijkste onderdelen van de hedendaagse eetcultuur: eetservies dient al heel lang niet alleen meer als een onmisbaar instrument bij het eten, maar is tegelijkertijd ook een garantie voor het visuele genot. Zo moet het servies tegenwoordig zowel praktisch als decoratief zijn en helemaal volgens het motto "eten met je ogen" voor een optische meerwaarde zorgen.

Met smaakvol servies wordt elke maaltijd een feestmaaltijd

Met hoogwaardig servies is een gedekte tafel twee keer zo uitnodigend. Van tijdloos mooi servies in eetlustopwekkend wit, tot feestelijk koffieservies met fijne gouden rand of een romantische bloemendecoratie. Van individueel bestelbare borden zoals eetborden, diepe borden en ontbijtborden, tot het meerdelige porseleinen servies. Ontdek in de online winkel de meest recente hoogtepunten van gerenommeerde merken zoals Friesland en Maxwell & Williams en laat u inspireren door onweerstaanbare prijzen!

Gewoonweg onmisbaar in elk huishouden is het witte servies, dat zowel tijdloos als stijlvol is. Eetservies van wit porselein wordt beschouwd als de ideale basis voor het serveren van artistiek klaargemaakte gerechten: door de eenvoudige kleur houdt het zich visueel discreet op de achtergrond. Zo bestaat er geen gevaar dat het servies de "show steelt" van de culinaire hoogstandjes.

Het is ook zeer aan te raden om ten minste één stijlvol feestelijk porseleinen servies in de kast te hebben staan. Dat wordt alleen bij speciale gelegenheden op tafel gezet en doet iedereen al bij de eerste blik op de tafel direct watertanden.

Voor genot in alle seizoenen kunt u seizoensgebonden porseleinen reeksen kopen: terwijl het kerstdiner bijvoorbeeld nog veel feestelijker smaakt als het wordt geserveerd op fijn porselein met feestelijke kerstversiering, is het in de lente leuk om kleurrijk servies te gebruiken met bloemen, vlinders of paashaasjes.

En bestaat er natuurlijk ook nog heel speciaal servies voor heel speciale gerechten: pizzaborden, pastaborden, visborden, fondueborden en nog veel meer. Wie dan nog geen honger krijgt, heeft dat volledig aan zichzelf te danken!

En welk servies is geschikt voor de magnetron?

Aangezien gerechten tegenwoordig niet alleen op het servies geserveerd worden, maar soms ook klaargemaakt of opgewarmd worden, moet u bij de aankoop van servies niet alleen letten op het design, maar ook op de kwaliteit. Wie bijvoorbeeld af en toe de magnetron gebruikt, moet uiteraard kiezen voor een servies dat geschikt is voor gebruik in de magnetron. Het moet trouwens niet noodzakelijkerwijs speciaal magnetronservies zijn. Ook "gewoon" servies van porselein, glas, plastic of silicone, dat geschikt is voor gebruik in de magnetron, kan zonder problemen gebruikt worden. Helemaal niet geschikt voor de magnetron is echter aardewerk of porselein met metalen versieringen, alsook het goede zondagsservies met gouden randen.

Als u trouwens een servies heeft uitgekozen, kunt u best van de gelegenheid gebruik maken en ineens een paar passende extra's bestellen. Stijlvolle onderborden, bijvoorbeeld, die elke gedekte tafel een luxueuze uitstraling geven. Speciale cappuccino- of espressokopjes voor iedereen die niet altijd alleen maar koffie wil drinken. Smaakvol serveerservies zoals kommetjes, schotels, melkkannetjes, suikerpotten en étagères. En natuurlijk elegante glazen van fijn kristal, hoogwaardig bestek van gepolijst roestvrij staal en alles voor een persoonlijke tafeldecoratie zoals tafelkleden, placemats en kaarsenhouders. Bon appetit!