Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Keukenweegschaal
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
Keukenweegschaal

Keukenweegschaal: gemakkelijk en nauwkeurig tot op de tiende van een gram

De keukenweegschaal is de gemakkelijkste manier om verschillende ingrediënten tot op de gram af te meten. Lees hier hoe de handige tarrafunctie het samenstellen van recepten nog gemakkelijker maakt! U kunt stijlvolle moderne keukenweegschalen online bij Galeria Inno bestellen.

Bij het koken en bakken is het altijd noodzakelijk om ingrediënten en kruiden nauwkeurig af te meten. Daarvoor bestaan er zeer veel verschillende accessoires en technieken. Maatbekers met weergave van gram en milliliter, mespunt, thee- of eetlepel, opgehoopt of afgestreken. Maar de gemakkelijkste manier om verschillende ingrediënten eenvoudig en tot op de gram nauwkeurig af te meten, is de keukenweegschaal.

De vlakke, compacte apparaten staan altijd betrouwbaar tot uw beschikking, wanneer u een nieuw ingrediënt wilt toevoegen. De schaal of de kom staat meestal direct op de vlakke, antislipweegplaat. Bij het merendeel van de apparaten geeft een groot digitaal scherm tot op de tiende van een gram precies weer, hoeveel u in de kom plaatst. Gemakkelijker gaat gewoon niet.

Handige keukenaccessoires online bestellen

De tarrafunctie waarover veel keukenweegschalen beschikken, is bijzonder handig. Met één druk op de knop wordt het beeldscherm op nul ingesteld. Wat op de plaat staat, wordt niet meegewogen. Dat is handig om het gewicht van de schaal van het meetresultaat af te trekken. Of om aan de gemengde ingrediënten iets toe te voegen, zonder dat er iets bijgeteld wordt op de gramweergave.

U vindt hier mooie en praktische keukenweegschalen alleen of met bijbehorende weegschaal. Ontdek de moderne en compacte apparaten met robuuste, grote plaatsoppervlakte van Beurer en Soehnle. Keukenweegschalen en handige keukenaccessoires vindt u online bij Galeria Inno.