Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal 0
bezet met 0
Oppervlakte 0
Selectie 1
Ringen
Wat betekent het “web exclusive” label?

Ringen – eindeloos, tijdloos, mooi!

Bijna geen enkel ander sieraad kan zo veel betekenen als een ring. Het is voor veel mensen een symbool van oneindigheid. Ringen behoren tot de bekendste juwelen en zijn altijd in de mode. In de online winkel van Galeria Inno vindt u veel damesringen die u gemakkelijk online kunt bestellen. Vingersieraden zijn ook bij heren erg populair en zo is een chique, ingetogen herenring een prachtige versiering voor elke mannenhand.

Ringen - de klassiekers onder de juwelen bij Galeria Inno

De oudst bekende ringen zijn ongeveer 21.000 jaar oud. Al sinds de oudheid versieren vrouwen en mannen zich graag met ringen. Een ring kan verschillende betekenissen hebben. Van de vriendschapsring en de verlovingsring tot de trouwring: de ring is het sieraad met de meest intense betekenis. Hij kan ook gewoon als sieraad gedragen worden.

Het aanbod van ringen van topmerken is enorm: Fossil, Michael Kors of Skagen Denmark? Goud, zilver, roestvrij staal - de materiaalkeuze is enorm en ook de vormen en ontwerpen zijn grenzeloos. Bij Galeria Inno vindt u zeker en vast een heel uitgebreid aanbod van verschillende ontwerpen!