Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Accessoires (357)
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Accessoires
Wat betekent het “web exclusive” label?

Accessoires voor heren - een must voor de modebewuste man

Breng met een originele sjaal gekleurde accenten in uw outfit aan. Laat een coole zonnebril casual uit uw borstzak hangen. Geef de klassieke overhemd&jeans-look een persoonlijk tintje met een opvallende riem. Dit alles en nog veel meer is uiteraard alleen mogelijk met de juiste accessoires. Want zowel in het bedrijfsleven als in de vrije tijd: aan de kleine, maar belangrijke details herkent men de echt modebewuste mannen.

Accessoires - voor mannen bijna nog belangrijker dan voor vrouwen

Hoewel vrouwen vanaf de schepping over het algemeen meer trendbewust zijn dan mannen: het kiezen van de juiste modeaccessoires is voor de man in principe nog belangrijker dan voor de vrouw. Waarom? Heel eenvoudig: terwijl vrouwen over een veel grotere kledingkeuze beschikken, zijn de opties voor mannen aanzienlijk minder uitgebreid. In plaats van de individuele smaak bepaalt vaak de zogenaamde dresscode de keuze van de kleding, waarbij weinig ruimte voor individualiteit overblijft. In het beste geval kunnen mannen vandaag de dag met de kleur en het merk van een kostuum, alsook de bijbehorende kwaliteit hun persoonlijke stijl bewijzen. Daarom is de keuze van de das, de dasclips en dergelijke mannenaccessoires des te belangrijker om het "uniforme" uiterlijk een eigen persoonlijk tintje te geven.

Zelfs voor de casual look hebben mannen accessoires nodig

Natuurlijk zijn modeaccessoires niet alleen in zakelijke outfits onmisbaar, maar ook in combinatie met casual kleding voor een unieke, onmiskenbare uitstraling. Daarom biedt Galeria Inno een uitgebreide accessoire-collectie aan voor veeleisende heren. Van modieuze dassen, tot seizoensgebonden mannenaccessoires zoals mutsen, hoeden en petten, alsook warme handschoenen, sjaals en halsdoeken, tot casual coole zonnebrillen in topmerkkwaliteit: de kwalitatieve herenaccessoires maken elke outfit compleet - en zijn ook altijd een zeer welkom geschenk voor modebewuste individualisten. Profiteer ook van het brede aanbod aan herenschoenen en bestel ineens producten die bij uw behoeften passen.