Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Zonnebrillen
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaal 0
Selectie 1
Zonnebrillen

Zonnebrillen – voor mannen die hoge eisen stellen aan design en kwaliteit!

Verzeker u van een casual look met een persoonlijk tintje – met een van de coolste zomeraccessoires aller tijden: Galeria Inno biedt exclusieve zonnebrillen voor mannen die u zullen inspireren met hun topfunctionaliteit, -kwaliteit en -design. Bekijk onze actuele aanbiedingen!

Niet alleen bij stralende zonneschijn zijn zonnebrillen voor mannen, die ervan houden er mannelijk en cool uit te zien, een absolute must. Want naast de verplichte bescherming tegen de zon, staan de geliefde accessoires ook garant voor een compromisloze coole look, die iedere drager een casual uitstraling met een individueel tintje geeft.

Dit geldt in het bijzonder voor de exclusieve modellen van Galeria Inno. Want van aviatorzonnebrillen in legendarische pilotenstijl tot klassieke modellen in Havana-stijl, van modieuze herenbrillen in retrodesign tot moderne designerbrillen: de online winkel biedt modieuze zonnebrillen voor mannen die indruk willen maken met innovatieve functionaliteit in toonaangevende designs.

Welke van de nieuwste herenzonnebrillen is de perfecte zonnebril voor u?

Of hij nu gespiegelde, gepolariseerde of gradiëntglazen heeft: hoogwaardige herenzonnebrillen zijn bij Galeria Inno in vele verschillende vormen en kleuren zoals zwart, bruin, blauw, grijs en zilver te verkrijgen.

Ook wat merkkeuze betreft, biedt de online winkel een unieke diversiteit die niets te wensen over laat: populaire merkfabrikanten van over de hele wereld zijn hier met een selectie aan herenzonnebrillen vertegenwoordigd.

Van Emporio Armani tot Boss, van Carrera, Fossil en Tommy Hilfiger tot Ray Ban, de legendarische original: maak kennis met de nieuwste zonnebrillen voor mannen en vind een accessoire dat perfect bij uw persoonlijkheid past!