Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Badjassen voor Heren
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Kenmerken 0
Aanduiding Mouwlengte 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Badjassen voor Heren

Badjassen voor heren – een absolute must-have voor de echte gentlemen

Uit welke materialen bestaan er badjassen voor heren, welke pluizen zeker niet en welke badjassen voor heren draagt men wanneer en waar: Galeria Inno biedt u pluizige begeleiders voor moderne mannen en bovendien veel goede tips over waarop u best let bij de aankoop ervan.

Tot de meest aangename en gezellige kleding voor mannen die houden van luxe behoort ongetwijfeld de badjas voor heren. Na een lange, veeleisende werkdag stapt u uit het bad en nestelt u zich in een heerlijk zachte herenbadjas, of op zondagochtend ontbijt u ontspannen in een zachte badjas, of u geniet tijdens een ontspannend kuurweekendje in een goed hotel met sauna, zwembad en massage: glijden in een hoogwaardige badjas voor heren staat gelijk aan tijd voor relaxen, comfort en de perfecte ontspanning.

Op voorwaarde dat u beschikt over een echt goede herenbadjas die comfortabel te dragen is en uit een huidvriendelijke kwaliteit bestaat. Als de badjas er ook nog eens goed uitziet, kan men zich daarin honderd procent goed voelen.

Allereerst zijn er de klassieke badjassen uit badstof: ze zijn gemaakt van pluizige zachte katoenen badstof en zijn uiterst absorberend, zodat ze in zekere zin ook als een handdoek kunnen worden gebruikt. Of u hem nu nodig heeft na het douchen en zwemmen, in de sauna of het zwembad, aan het meer en op het strand: een badjas uit badstof is de ideale metgezel voor alle natte ruimtes.

Ook zeer populair is de velours badjas voor heren: velours badjassen uit fluweelzacht katoen zijn bijzonder zacht en zijn vooral in extra zware kwaliteit beschikbaar, zodat ze als heel warm en aangenaam worden beschouwd.

Badjassen voor heren: waarop moet u letten bij de aankoop ervan

In het algemeen geldt: aangezien badjassen direct op de blote huid worden gedragen, is de keuze van het materiaal van groot belang. Daarom is het zeker de moeite waard om liever een beetje meer geld te investeren in echt goede merkkwaliteit. Dan kunt u er 100 procent zeker van zijn dat uw nieuwe badjas aangenaam zacht, huidvriendelijk en absorberend is.

Wanneer u heeft besloten of uw nieuwe herenbadjas gemaakt moet zijn van pure katoen of liever van gemakkelijk te onderhouden gemengde stof en of u badstof of velours verkiest, moet u nog nadenken over de vorm, lengte en de extra's.

Wie bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een meer sportieve herenbadjas, doet er goed aan een knielang model te kopen. Dat soort badjassen garandeert een flexibele beenvrijheid en de gespierde, afgetrainde kuiten van de man blijven zo zichtbaar. Wilt u zich daarentegen in uw nieuwe herenbadjas innestelen alsof het een deken is? Dan kiest u het best voor een model tot aan de kuiten of enkels, bij voorkeur met een capuchon.

Wie op zoek is naar de perfecte metgezel voor in de sauna en altijd een boek, een bril of andere accessoires meeneemt, moet erop letten dat de nieuwe herenbadjas over opgestikte zakken beschikt.

Een echt goede herenbadjas pluist niet

Net als voor andere kledingstukken geldt natuurlijk ook voor een herenbadjas het volgende: hoe hoger de prijsklasse, hoe hoger helaas ook de kwaliteit. En dat heeft niet alleen betrekking op het ontwerp, het absorptievermogen en de zachtheid. Een goede manier om de kwaliteit van een badjas te achterhalen is te kijken of de badjas pluist of niet.

Galeria Inno biedt u daarom enkel hoogwaardige herenbadjassen aan, die van gerenommeerde merkfabrikanten komen. Van heerlijk zachte herenbadjassen en saunadoeken, handdoeken, badkleding en nog veel meer, tot moderne casual outfits - hier vindt u alles!