Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Herenpyjama's
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Aanduiding Mouwlengte 0
Materiaalsamenstelling 0
Vorm 0
Beschrijving lichaamslengte 0
Selectie 1
Herenpyjama's

Herenpyjama – kan dag en nacht klassevol worden gedragen

Tegenwoordig is een goede nachtrust belangrijker dan ooit tevoren. Ons dagelijkse leven wordt gekenmerkt door vele spannende uitdagingen en werkstress. In ons privéleven laat een actieve levensstijl ons zelden helemaal tot rust komen. Daarom is het voor uw gezondheid en welzijn heel belangrijk om 's nachts rustig en ontspannen te kunnen slapen.

Zonder comfortabele nachtkleding is voor velen een diepe slaap ondenkbaar. Heerlijk aangenaam houdt een pyjama ons zelfs tijdens de koudste winternachten warm. En ook als ochtendkleding is een pyjama zeer aangenaam en handig.

Aangezien mannen iets meer belang hechten aan comfort, hebben hoogwaardige herenpyjama's een aangenaam losse pasvorm. Lichte en natuurlijke stoffen zorgen voor een lekker draaggevoel en zorgen 's nachts voor heerlijke ontspanning.

Nachtkleding, kamerjassen en pyjama's – mannen houden van comfort

Pyjama's voor heren zijn casual en comfortabel, maar tegelijkertijd zijn ze ook modieus en zien ze er leuk uit. Met hun luchtige pasvorm en aangenaam vallende stoffen zien ze er zo ontspannen uit als ze aanvoelen. Misschien verkiest hij een korte pyjamabroek of is hij op zoek naar een chique pyjama met een klassiek geruit patroon? Hier zal hij die zeker vinden.

Zelfs in krachtige, moderne kleuren met heerlijk zachte stofkwaliteiten verwennen broeken en shirts tijdens het slapen ons net zo veel als vroeg in de ochtend na het opstaan. Dergelijke mooie slaapkleren wil je zelfs lang na het ontbijt niet omwisselen voor je kleding voor overdag!

Bij Galeria Inno vindt u mooie nachtkleding voor heren van Schiesser en andere topmerken!