Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Sokken & kousen
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Sokken & kousen

Herensokken: deze basic komt altijd in paren

Herensokken moeten meer doen dan enkel uw voeten warm houden. Kom meer te weten over een onderschat basisstuk dat graag ook eens stijlvol met kleur wil werken. En bestel hoogwaardige herensokken, sportsokken en kniekousen bij Galeria Inno!

Sokken hebben niet per se de reputatie dat ze voor een geweldige look te zorgen. Ze worden verstopt in loafers, sportschoenen en laarzen, onder broekspijpen en bootcutjeansbroeken. Daarom is het absoluut de moeite waard om deze kleine paren heel bewust uit te kiezen. Niet alleen omdat ze uw voeten een leuke uitstraling kunnen geven. Ook omdat ons dagelijkse welzijn sterk afhangt van hoe onze voeten zich voelen.

Met de juiste keuze van herensokken bij schoenen, gekleurde chino's, T-shirts en vesten worden ze een basisstuk voor een elegante, chique uitstraling. U toont zich als een man die zijn stijlvolle voetbekleding niet hoeft te verbergen. En met een voldoende grote voorraad bent u immuun voor de gebruikelijke verliezen. Bijna bij elke wasbeurt verliest er op onverklaarbare wijze een bepaalde sok zijn partner.

Hier is er meer dan zwart, grijs en blauw

Elke man heeft waarschijnlijk wel zwarte, donkerblauwe en misschien wel kleurrijke olijfgroene of beige sokken in zijn kledingkast liggen. De meesten dragen dag in dag uit discrete casual en zakelijke sokken en misschien in de winter kniekousen. Maar ook al zijn er niet zoveel verschillende gelegenheden, toch hebben de kleine, onopvallende paren hun modieuze potentieel maar slechts gedeeltelijk benut.

Hoe zit het met herensokken voor sport en training? Sportieve voetbekleding is niet alleen zeer duurzaam. Speciale ademende stoffen zorgen voor een goed voetklimaat tijdens zware prestaties. En hoogwaardige sportsokken kunnen dankzij speciale padding en versterkingen zelfs de beweging van de voetspieren ondersteunen.

Breng kleur in het spel! Wie zegt dat herensokken per se een privé-aangelegenheid moeten zijn? Er zijn een heleboel interessante looks waarbij hetgeen men aan zijn voeten draagt, een belangrijke rol speelt. Er bestaat immers de mooie trend om broeken al op de enkel te laten eindigen. Een lange bootcutjeansbroek zou de volle glorie van mooie sokken spijtig genoeg alleen verbergen. Vouw in plaats daarvan uw gekleurde chino's omhoog en draag sokken in dezelfde kleurtint als een rood of geel T-shirt!

Stijlvolle basisstukken voor een geweldige look van boven tot helemaal beneden

Geef deze leuke basisstukken een rol die hun waardig is! Tenslotte willen ook herensokken niet vertrapt worden! Ze zijn geweldig met gewaagde, brede strepen als een kleurrijk basisstuk voor een klassevolle feestelijke look. Ze geven een ongedwongen zakelijke outfit op vrijdag een charmante touch. En ze zijn in effen kleuren of duo gestreepte versie een geweldige aanvulling op sneakers waarop u net zo trots zult zijn.

Maar laat u door alle prachtige kleuren niet afleiden van het belangrijkste: kies altijd en overal voor hoogwaardige stoffen. Zeker wie gevoelig is voor zweetvoeten, zal geen vreugde beleven aan goedkope synthetische stoffen. Verwen uw voeten – ze zullen u dankbaar zijn! Enkel op de eeuwenoude vraag waarom sokken zo vaak verloren gaan, moet u ook dan geen antwoord verwachten. Dat weet enkel uw wasmachine. En die gaat het u niet vertellen.

Bestel mooie, verwennende herensokken gemaakt van hoogwaardige stoffen. Bij ons vindt u zakelijke sokken, kniekousen of sportsokken van bekende merken niet alleen in het zwart of blauw. Bestel herensokken online bij Galeria Inno!