Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Kinderenschoenen (321)
Categorie Kinderenschoenen
 • Schoenen
 • Kinderenschoenen
  • Bad- en Strandschoenen
  • Ballerina's
  • Enkellaarzen
  • Instappers
  • Kruipschoentjes
  • Laarzen
  • Loopschoentjes
  • Sandalen
  • Schoenen voor thuis
  • Sneakers
  • Sportschoenen
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Selectie 1
Kinderenschoenen
Wat betekent het “web exclusive” label?

Kinderschoenen: goed te voet - elke dag

Schattige babyschoenen vormen het begin van een reeks van kinderschoenen die elk kind in de loop van zijn leven draagt. Of het nu gaat om waterdichte rubberen laarzen of modieuze trendy schoenen - bij Galeria Inno vindt u een ruime keuze aan geschikte modellen voor kinderen.

De dagelijkse routine van een kind trekt qua afstand, afhankelijk van het temperament, vaak op de afstand die een ambitieuze loper aflegt. Naast het regelmatig op blote voeten lopen, zijn ook exemplaren belangrijk die de jonge voet ondersteunen en beschermen. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar comfortabele pantoffels of lage schoenen voor op school of op de dagopvang, of naar sportschoenen en sneakers voor in de vrije tijd - de aankoop van kinderschoenen is een investering in de gezondheid van het kind. Op een bepaalde leeftijd beïnvloedt de persoonlijke smaak van de jongens en meisjes de keuze van de dagelijkse metgezel. Ouders en grootouders doen er echter goed aan om ook verder te kijken naar de goede pasvorm, hoogwaardige materialen en een orthopedisch waardevol voetbed. Ervaren fabrikanten van kinderschoenen houden daar altijd bewust rekening mee en bieden jongens- en meisjesschoenen aan die aan de eisen van beide partijen voldoen. Bij een aankoop in de online winkel hebben ouders en kinderen de mogelijkheid om in alle rust thuis samen de gepaste kinderschoenen en -sandalen uit te kiezen.

Voor elke periode de perfecte kinderschoenen

De meeste ouders houden zich al snel met de vraag bezig vanaf wanneer ze kinderschoenen moeten kopen. Babyschoenen - ja of nee? In het koude seizoen staat dit meestal buiten twijfel. Ten laatste als het kind zijn eerste vrije stappen neemt, ondersteunen loopleerschoentjes van gerenommeerde fabrikanten de kleine stapjes aan de hand. Kinderen worden snel onafhankelijk en willen zich alleen aankleden. Praktische kinderschoenen met gespen zijn daarvoor ideaal.

Niet alleen hooggesloten laarsjes in de winter maken het mogelijk, dankzij de innovatieve Goretex, dat er een huidvriendelijke temperatuur wordt gehandhaafd. Zelfs lage schoentjes profiteren van de ademende en zeer duurzame vezels. Oudere kinderen kijken graag naar de huidige trends bij het kiezen van hun schoenen. Modellen van Clarks combineren een modieuze stijl met een uitzonderlijke kwaliteit voor de tienervoet. De winkel van Galeria Inno maakt het gemakkelijk om geschikte kinderschoenen voor jongens en meisjes online te kopen. En als de ouders een goed gevoel hebben bij de pasvorm en het materiaal, dan mogen kinderen vaak veel kleurtjes kiezen - en misschien zelfs met knipperlichtjes in de zool.

De geschikte kinderschoenen vinden

Waar spreekwoordelijke het schoentje wringt, herkennen artsen en orthopedisch chirurgen elke dag. Te klein, te groot, te strak - van groot belang bij de keuze van kinderschoenen. Kinderen beslissen vaak gebaseerd op het design van een schoen, dat niet automatisch geschikt is voor kinderen. Volwassenen onderschatten ook de heel verschillende groei in fasen van kinderen. En dan is de verrassing groot als uw kinderen al na vier tot zes weken klagen over te kleine schoenen. Een regelmatige controle van de schoenmaat voorkomt pijn en latere voetafwijkingen. Het feit dat ook de breedte van de voet wordt beschouwd bij de fabricage, kennen we meestal alleen bij modellen voor volwassenen. Bekende fabrikanten van kinderschoenen vinden dat ook bij jonge klanten belangrijk. Of uw kinderen nu delicate, slanke of sterke, brede voeten hebben - Galeria Inno biedt u ruime keuze van gerenommeerde merken.

Neem ook eens een kijkje bij ons kinderkleding in de afdelingen voor baby’s, meisjes en jongens.