Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Sportuitrusting (3)
Categorie Sportuitrusting
 • Sport
 • Sportuitrusting
  • Accessoires
  • Accessoires
  • Handdoeken
  • Kleding
  • Lage sneakers
  • Portefeuilles
  • Rugzakken
  • Sportartikelen
  • Tassen
Filter 2
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 1
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 1
Materiaal 0
Sporten 0
Selectie 1
Sportuitrusting

Sportuitrusting voor diverse activiteiten online voordelig kopen

Met de juiste sportuitrusting is sporten nog leuker! In de onlineshop van Galeria Inno vindt u een brede keuze aan kleding en uitrusting voor alle soorten sport. Lees hier hoe de optimale uitrusting voor uw favoriete hobby eruit ziet.

Of het nu om fitness, golfen of duiken gaat: zonder de juiste sportuitrusting lukt het niet. Als u actief bent in een club of sportschool, heeft u een sporttas nodig waarin u uw sportkleding en sportartikelen kunt vervoeren. Een kwalitatieve tas van bekende merken, zoals Nike of adidas, is in het algemeen voorzien van diverse vakken. Daarin kunt u bezwete kleding en vuile schoenen afzonderlijk bewaren. Zorg ervoor dat er in uw zak genoeg ruimteis voor uw uitrusting: afhankelijk van de sportsoort moet de tas plaats bieden aan kleding, schoenen, helmen en ballen, evenals handdoeken en toiletartikelen voor de aansluitende douche.

Als u sport, zoals tennis, squash of badminton beoefent, kies dan een sporttas met een extra vak voor uw racket. Voor golf zijn er speciale golftassen beschikbaar, waarin voldoende ruimte is voor een complete set met minstens tien clubs, golfballen en accessoires. Een caddyvoetstuk met wieltjes maakt het gemakkelijk om de tas over de uitgestrekte golfbanen mee te nemen.

Sportartikelen voor op vakantie

Het vakantieseizoen is een welkome gelegenheid om sporten te beoefenen die thuis voor veel mensen niet mogelijk zijn. Wilt u de spannende onderwaterwereld van het resort verkennen door eens te gaan duiken in de zee? Bestel dan voor uw vertrek een duikset met duikbril, snorkel en duikvinnen. Zo heeft u uw eigen set bij de hand en bent u niet afhankelijk van dure lokale huurmogelijkheden. Een verstandige investering zijn de zogenaamde duikschoenen: daarmee voorkomt u letsels door scherpe koralen of rotsen wanneer u in ondiep water rondwandelt.

Verkiest u de bergen als vakantiebestemming, kies dan voor een sportuitrusting die bij het seizoen past: bij ons vindt u een wintersportuitrusting voor het skiplezier op besneeuwde hellingen en een wandeluitrusting voor de zomerse trektochten met rugzak, wandelstokken en drinkfles.

Of het nu gaat om voetbal, golf, tennis of fietsen: het maakt niet uit welke sport uw hart sneller doet slaan, in de onlinewinkel van Galeria Inno vindt u de juiste sportartikelen van bekende merken tegen voordelige prijzen. Stel uw eigen set van kleren, apparatuur en sportschoenen samen en begin binnenkort met uw nieuwe hobby!