Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Jongens
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Selectie 1
Jongens
Vergelijkbare categorieën

Zwembroeken voor jongens: sportieve mode voor nog meer waterpret

Als een jongen zich als een vis in het water voelt, dan moet ook zijn zwembroek heel goed vastzitten. Ontdek hier wat het verschil is tussen bermuda's en surfshorts aan de ene kant en zwemshorts en sportzwembroeken aan de andere kant! Bestel stijlvolle zwembroeken voor jongens online bij Galeria Inno!

Voor veel jongens is het water minstens het tweede favoriete element. Maar om zich echt goed te voelen in het water, moeten ze ook goed genoeg gekleed zijn. Voor op glijbanen, surfplanken, voor tijdens het snorkelen en voor bij het plonzen in het meer: voor elke gelegenheid is er de juiste zwembroek. Vind de juiste badmode voor iedereen die zich als een vis in het water wilt voelen!

Hoogwaardige badmode voor jongens zijn zowel UV-bestendig als chloorbestendig. Bovendien onderscheiden de verschillende snitten zich niet enkel op vlak van vorm. In het assortiment vindt u sportzwembroeken en strakke zwemshorts, evenals casual surfshorts en bermuda's. Afhankelijk van hoe de jongens zich het liefste in het water bewegen, kunt u de juiste zwembroek uit het grote aanbod bij Galeria Inno gemakkelijk online bestellen.

Bestel casual strandmode en zwemmode voor hoge prestaties online

Telt tijdens het zwemmen op de honderdmeterbaan elke tiende van een seconde? Dan moet uw zwembroek de waterweerstand zoveel mogelijk beperken. Sportzwembroeken en atletische zwemshorts hebben een strakke pasvorm. Ze passen perfect dankzij hun zeer elastische materiaal en de verstelbare trekkoord en zullen zelfs bij grote bewegingen en sprongen uit het startblok niet snel verschuiven. Een stoffen beschermend inzetstuk zorgt ervoor dat de sportieve strakke zwembroeken zelfs tijdens langdurige zwemsessies over lange afstanden comfortabel blijven aanvoelen.

Lange strandkleding uit losse, lichte stoffen is ideaal voor plezier in en rond het water. Knielange shirts uit sneldrogend materiaal waren oorspronkelijk bedoeld voor het beschermen van de huid op anti-slipsurfplanken. Maar nu worden surfshorts en bermuda's niet alleen graag gedragen als zwembroek. Als de lange zwembroeken in de zon gedroogd zijn, ontbreekt er alleen nog maar een shirt . En dan is de casual zomeroutfit helemaal klaar om met de jongens ook leuk een ijsje te gaan eten op de kustpromenade: een perfecte metgezel voor een ontspannen strandvakantie.

Bestel swimwear en badmode voor jongens gemakkelijk online! Sportzwembroeken en Performance-shorts van Adidas, Arena en vele andere merken wachten op u bij Galeria Inno!