Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Meisjes
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Selectie 1
Meisjes
Vergelijkbare categorieën

Badpakken voor meisjes – sportieve badmode voor meisjes die niet alleen willen plonzen, maar ook zwemmen!

Bent u op zoek naar een badpak voor meisjes dat tegelijkertijd functioneel en trendy is? Van babybadmode met UV-bescherming, via zwemspullen voor peuters en kleuters, tot sportieve badpakken voor oudere kinderen en tieners: de badmodecollectie van Galeria Inno biedt hoogwaardige kinderbadpakken voor alle leeftijden!

Hoewel de meeste meisjes graag bikini's dragen, zijn er momenten waarop een eendelig meisjesbadpak nu eenmaal beter is dan de populaire tweedelige bikini.

Bij het leren zwemmen bijvoorbeeld bieden badpakken de nodige bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm, waardoor het kind niet door verschuivende bovenstukken of broekjes kan worden afgeleid. Ook tijdens de zwemlessen op school is een badpak voor meisjes verplicht, zodat de jongens bij de meisjes geen nare streken kunnen uithalen.

Zelfs in de puberteit geven veel jonge meisjes de voorkeur aan een sportief eendelig badpak, zodat de boezem en andere lichaamsdelen discreet worden bedekt en eventuele ongeliefde rolletjes vakkundig weggewerkt kunnen worden. Van baby tot tiener: Galeria Inno biedt badmode aan voor kinderen van alle leeftijden en dat tegen voordelige prijzen.

Van welk merk moet het nieuwe meisjesbadpak zijn?

Van populaire sportmerken zoals Adidas Performance of speciale badkledingspecialisten zoals Arena, Speedo en Sunflair: ontdek de laatste nieuwe kinderbadpakken die inspireren met hun innovatieve functionaliteit, een hoog draagcomfort en vrolijk gedurfde ontwerpen!

Het maakt niet uit hoeveel geld u wilt besteden aan het nieuwe meisjesbadpak: u kunt hier de mooiste badmode van het seizoen tegen gezinsvriendelijke prijzen bestellen.

Tip voor alle ouders van jonge kinderen: baby's en peuters moeten absoluut badkleding dragen die zoveel mogelijk huid bedekt en die een maximale bescherming tegen agressieve UV-stralen biedt. Het beste is een tweedelige zwemset met zwembroekje en zwemshirt dat ervoor zorgt dat u bij het aantrekken, uittrekken en het verschonen van de luier niet teveel problemen ondervindt.