Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Heren
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaalsamenstelling 0
Sporten 0
Selectie 1
Heren

Zwembroeken: sportkleding om in te duiken

Hiermee valt u graag in het water: zwembroeken combineren met weinig stof veel stijl en sportieve knowhow. Ontdek hoe hoogwaardige zwembroeken voor heren perfect zijn voor in het water en koop zwembroeken van Adidas, arena, Brunotti en Tommy Hilfiger online bij Galeria Inno!

Niet alleen in de zomer horen zwemmen en watersporten tot de leukste manieren om te bewegen. Sporten waarbij we nat worden, geven velen onder ons landbewoners gewoonweg een heerlijk gevoel van welzijn.

Het is ook leuk dat mannen daarvoor, buiten een hoop water, niets meer nodig hebben dan een zwembroek. Zwemmen hoort, op het gebied van sportkleding en uitrusting, veruit tot de meest goedkope disciplines. Dat er in zo'n klein stukje sportkleding toch veel in kan, dat bewijzen merken zoals Adidas, Arena, Brunotti en Tommy Hilfiger. Een echte sportzwembroek heeft niet veel stof nodig, maar moet wel perfect passen!

U vindt badmode voor hoge prestaties in elke stijl en voor elke vorm van watersport in het grote aanbod van de sportwinkel bij Galeria Inno.

Hoge prestaties met weinig stof – zwembroeken voor heren

Meer dan veel andere stoffen moet badkleding tegelijkertijd perfect op intense bewegingen worden afgestemd en zich kunnen aanpassen aan extreme omstandigheden. Zwemmen, surfen, duiken, of torenspringen – Bewegingsvrijheid is de allerhoogste prioriteit.

Het gebruik van hoogwaardige, elastische en sneldrogende stoffen zorgt ervoor dat zwembroeken en zwemshorts praktische sportkleren zijn die absoluut geen watervrees hebben. Speciale synthetische vezels blijven zelfs tijdens sprongen en explosieve bewegingen goed op hun plaats zitten, zonder de bewegingen te hinderen. Handige details zoals het munten- en creditcardzakje in surfshorts maken deze kleine kledingstukken helemaal af.

Dan blijft er nog de stijlkwestie over. Hoe klein ze ook zijn, zwembroeken of zwemshorts zijn het enige kledingstuk waarmee heren aan het strand of aan het zwembad hun stijl kunnen laten zien. Hun dynamische snitten zijn niet alleen consequent sportief, ze zien er ook geweldig uit. Sterke kleuren, van blauw, zwart en rood tot krachtig geel en stijlvol wit, laten u met elke stijl stijlvol door het water glijden. Shorts met exotische motieven en bedrukte stoffen zorgen voor een ontspannen casual look en maken de surfstijl af.

Strandmode en sportkleding treffen elkaar in de strakke vorm van een zwembroek voor heren. Sportief, stijlvol en energiek elegant: dat zijn de kenmerken van de sportcollecties van trendy merken. U kunt in de online winkel bij Galeria Inno zwembroeken en zwemshorts van Adidas, arena, brunotti en Tommy Hilfiger bestellen! Hier vinden dames natuurlijk ook de juiste badmode: met bikini's en sportieve badpakken kunt u alvast naar de zomer uitkijken!