Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Strandkleding
Vergelijkbare categorieën

Meer stof voor een namiddag onder een stralende zon

Strandjurken beschermen de gevoelige huid tegen te veel zon en zetten bovendien een perfect strandlichaam en stijlvolle bikini's en badpakken extra in de verf. Ontdek uit welke stijlen u kunt kiezen en bestel online elegante en eenvoudige strandjurken bij Galeria Inno!

Strandjurken zorgen voor elegante variatie in uw beachlook. Ze trekken de aandacht door minder te laten zien. Mooie strandjurken beschermen u bovendien tegen te lang en te intens zonlicht.

Zo bent u mooi bedekt en heeft u toch geen reden om u zorgen te maken om de aantrekkingskracht van uw look. Rokken, sjaals en strakke strandjurken uit halftransparante stoffen en met losse spaghettibandjes bieden meer dan genoeg mogelijkheden om uw strandlichaam te bewonderen.

Strandjurken – los, luchtig en elegant

Draag prachtige strandjurken los en luchtig in ponchostijl of als lange tuniek! Zacht wit vormt een groot contrast met felle kleurrijke strandmode. De moeiteloze elegantie ondersteunt een vrouwelijke uitstraling.

Stijlvolle prints en patronen zorgen ervoor dat de grens tussen strandjurken en eenvoudige zomerjurkjes bijna vervaagt. En dat is net perfect als u graag afwisselt tussen de golven, de promenade en de cafés in de binnenstad, zonder u daar elke keer voor te hoeven omkleden. Deze prachtige kledingstukken zijn los, licht en sexy en hebben als begeleiding niets meer nodig dan sandalen of slippers.

Bewonderende blikken zijn gegarandeerd: zelfs als u de jurk de hele namiddag aanhoudt. Strandjurken gaan perfect samen met elegante, hoogwaardige badmode die de uitstraling van glamour en verleiding nog meer benadrukt. Bestel strandjurken voor elke smaak – online bij Galeria Inno!