Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Speelgoed (1.412)
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Linie 0

geen resultaten

Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Selectie 1
Speelgoed

Speelgoed

Speelgoed – laat niet alleen kinderogen stralen!

De webshop van Galeria Inno is een paradijs voor kinderen. Hier vindt u alle soorten speelgoed goed gesorteerd bij elkaar. De zoekfilter is bijzonder praktisch ingericht, zodat u niet tientallen pagina's hoeft te bekijken voordat u bij de poppenhuizen of de kinderauto's bent aangekomen. Natuurlijk ontbreken hier de knuffeldieren en modelbouw niet. Ook bekende spelletjes zoals 3 op een rij of Scotland Yard behoren tot de grote assortiment. Fans van LEGO en Playmobil komen hier ook volop aan hun trekken. U kunt gewoon het merk aankruisen en meteen de nieuwste producten bekijken.

Veilig speelgoed

Speelgoed is leuk om mee te spelen, maar let u bij de aanschaf wel op de leeftijdsgroep van degene voor wie het speelgoed is bedoeld. De kwaliteitsmerken staan garant voor veilig speelgoed. Welk speelgoed is geschikt voor kinderen van 5 jaar? Daarvoor klikt u in de zoekfilter op de leeftijd van het kind en direct daarna kiest u uit de diverse categorieën het speelgoed zoals bijvoorbeeld de fraaie puzzels van Ravensburger of de strijkkralen van het Nederlandse speelgoedbedrijf SES. Ook Siku biedt hier zijn speelgoed voor kinderen aan die helemaal gek zijn van raceauto's, tractoren, aanhangers, vrachtwagens, politieauto's, brandweerwagens, noem maar op. Natuurlijk wel allemaal met de afmetingen die geschikt zijn voor speelplezier ik de kinderkamer.

Speelgoed voor iedereen

Kinderen van diverse leeftijden hebben verschillende wensen als het om speelgoed gaat. Zijn de jongen en meisjes ongeveer 4 of 5 jaar oud, dan is de kans groot dat ze helemaal weg zijn van Star Wars speelgoed. Oudere kinderen en zelfs ook volwassenen houden in de regel eerder van technisch speelgoed en modelbouw. Kijkt u gerust bij alle leeftijdscategorieën, want sommige kinderen houden van speelgoed waar ze nog net iets te jong voor zijn en andere kinderen van speelgoed waar ze eigenlijk net iets te oud voor zijn. Ziet u de aangegeven leeftijdsgrenzen daarom als een goede indicatie, niet meer en niet minder.

Populaire Merken