Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Baby's & Kleine kinderen (148)
Categorie Baby's & Kleine kinderen
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Gewicht 0
Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
Baby's & Kleine kinderen
Wat betekent het “web exclusive” label?

Babyspeelgoed: educatief waardevol speelgoed voor de kleintjes

Ouders kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen om hun kind in zijn individuele ontwikkeling te steunen en om die op een manier die past bij de leeftijd, te bevorderen. Galeria Inno biedt u daarvoor een uitgebreid assortiment van babyspeelgoed - van bijtringen tot educatief speelgoed. Alles in de beste merkkwaliteit en tegen kleine prijzen!

Net in de eerste maanden van het leven nemen kinderen belangrijke stappen in hun ontwikkeling. Het is belangrijk dat ze dan de wereld ontdekken, veel indrukken verzamelen en liefde en zorg ervaren. Het juiste speelgoed voor elke leeftijdsgroep is daarbij een belangrijk instrument. Baby's en kleuters maken daarbij snelle vooruitgang in hun ontwikkeling. De motoriek en coördinatie worden getraind en de waarneming bevorderd.

Of u nu hoogwaardig speelgoed aangepast aan de leeftijd van uw eigen kind wilt kopen of u nog op zoek bent naar een geschikt cadeau voor een kindje in de familie of van vrienden - in de online winkel van Galeria Inno vindt u sowieso iets leuks. Het assortiment omvat babyspeelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen in de hoogste kwaliteit, met inbegrip van gerenommeerde merken zoals Baby Born, Fisher-Price, Hape, PUKY, Ravensburger en veel meer.

Om niet te weinig of te veel te eisen van kinderen, en vooral om gevaar voor kinderen te voorkomen, is het belangrijk om leeftijdpassend babyspeelgoed uit te kiezen.

Het gepaste babyspeelgoed voor elke leeftijd

Van 0 tot 6 maanden: In zijn eerste levensweken moet een baby eerst wennen aan alle verschillende indrukken: stemmen, geluiden, bewegingen, objecten, kleuren. Alle zintuiglijke indrukken zijn een nieuwe ervaring voor de kleintjes. In de eerste paar maanden zijn voornamelijk rammelaars, grijpspeelgoed, kinderwagenkettingen, knuffeldoekjes, babymobieltjes en speeldozen het meest geschikte speelgoed. En aangezien baby's bovendien ook graag hun speelgoed in hun mond steken, is de kwaliteit van de materialen en het feit dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen, van het essentieel belang. Daarnaast dient het speelgoed makkelijk te kunnen worden gereinigd.

Vanaf 6 maanden: Vanaf een half jaar stijgt de ontdekkingsdrang van de kleintjes. Naar voorwerpen grijpen, zich draaien, kruipen en vooral alles betasten en bekijken - zo verkennen baby's hun omgeving. Met speciaal grijp- en ervaringsspeelgoed wordt de oog-handcoördinatie verbeterd. Om het onderweg niet te saai te laten worden, bestaan er verschillende soorten kinderwagenspeelgoed in kleurrijke ontwerpen. Zodra de eerste tanden tevoorschijn komen, biedt speciaal bijtspeelgoed een oplossing. En natuurlijk mogen knuffeldieren niet ontbreken die uw kleine schat een gevoel van geborgenheid geven.

1 jaar: Vanaf de leeftijd van 1 jaar komt er meer beweging in het spel. De eerste stapjes, het doelgericht grijpen en het begrip van oorzaak en gevolg - de ontwikkeling van jonge kinderen maakt op dit moment snelle vorderingen. Om deze ontwikkelingsstappen te ondersteunen bestaat er speciaal motoriek speelgoed dat de handcoördinatie bevordert. Met kleurrijke prentenboeken kunnen de taalontwikkeling en het herkenningsvermogen bevorderd worden. Ook houten bouwblokken worden nu interessant. Kinderen kunnen daarmee torens bouwen, hun handigheid in de vingers bevorderen en leren wat de gevolgen zijn als de juiste blokken niet goed op elkaar worden geplaatst.

2 jaar: Kinderen willen op deze leeftijd alles tot in detail uitproberen. Ze begrijpen steeds beter verbanden en beginnen hun creativiteit te ontwikkelen. Verfkleuren, zandspeelgoed, waterspeelgoed, kleurrijke bouwblokken en speciaal peuterspeelgoed bevorderen de ontwikkeling en de creativiteit. Het motoriek speelgoed en het houten speelgoed kan nu ook al iets kleiner zijn, zodat kinderen de handigheid in hun vingers nog verder moeten ontwikkelen.

3 jaar: Aangezien nu ook het sociale gedrag dient ontwikkeld te worden en kinderen met andere kinderen beginnen te spelen, is het nu tijd geworden voor speelgoed waarmee ze met nieuwe vrienden samen plezier kunnen beleven. Dan denken we bijvoorbeeld aan een speelhuis, een winkel, een houten treinbaan of een verzameling speelgoedauto's. Bij het samen spelen worden de sociale vaardigheden gestimuleerd. Ze leren met andere kinderen te communiceren en conflicten op te lossen. Ook schilderen en prentenboeken inkijken is tijdens deze ontwikkelingsfase nog leuker.

Vele leuke spelideeën voor baby's en kleuters

Betoverende muziekmobielen en muziekdozen voor een plezierige sfeer bij het aandoen van de luier en voor het slapen gaan. Knuffelzachte knuffeldoeken voor het knuffelen, liefkozen en liefhebben. Houten speelgoed van hoge kwaliteit zoals bouwblokken, bijtringen, educatief speelgoed, spoorwegen of knikkerbanen. Voertuigjes geschikt voor kinderen van de gerenommeerde merken BIG Bobby Car of Fisher-Price. Schattige pluchen dieren voor baby's in alle maten en natuurlijk inspirerend muzikaal speelgoed: van de muziektol tot de elektrische gitaar.

In de online winkel van Galeria Inno vindt u tal van babyspeelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen. U kunt heel eenvoudig van thuis uit door het assortiment bladeren en het speelgoed voor de lieve kleintjes online bestellen. Dat is vooral handig voor ouders, want een stadswandeling met de kinderen kan vrij vermoeiend zijn. Dan kunt u beter online winkelen, want dan ontvangt u binnen een paar dagen uw artikelen comfortabel bij u thuis.