0 artikel 0,00 €
Poppen & knuffeldieren (209)
Categorie Poppen & knuffeldieren
Filter
Voor wie? 0
Merk 0

geen resultaten

Leeftijdsadvies van 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge. Gelieve een prijs tussen 1 en 149 €‚- in te geven.

Selectie 1
Poppen & knuffeldieren

Poppen & knuffeldieren: troosters, slaaphulpjes en speelkameraadjes voor grote en kleine kinderen!

Wat zou de kinderwereld zijn zonder knuffeldieren, poppen en pluchen vrienden? Als vriendje, die altijd luistert, als hulp bij het in slaap vallen, die alle monsters onder het bed wegjaagt of als een speelkameraadje voor elke dag: knuffeldieren en poppen zijn voor kinderen erg belangrijk. In de online winkel van Galeria Inno vindt u voor uw kinderen een ruime keuze aan speelkameraadjes om te knuffelen en lief te hebben.

Poppen: enorme keuze - voor elke poppenmoeder een favoriet model

Poppen helpen bij het verwerken van de ervaringen en bij de zelf-ontdekking van het kind, of het nu een meisje of een jongen is. Daarom is het ook volkomen aanvaardbaar indien uw zoon plotseling met poppen wilt spelen - dit is niet een uiting van geslachtskenmerken, het is eerder een noodzakelijk verwerkingsproces voor het kind waarbij het kind zijn observaties van de volwassen wereld naspeelt en voor zichzelf begrijpelijk maakt. U zult verrast zijn hoeveel van uw eigen educatieve werk u bij het spel van uw kind opnieuw zult ontdekken. Spelen met poppen en de bijzondere relatie die een kind daarbij in de loop van de tijd opbouwt met zijn favoriete speeltje heeft een educatieve waarde, is heel plezierig en werkt ontspannend voor de lieve kleintjes.

Hoe kunnen ouders hun kinderen helpen bij het spelen?

Het is vooral belangrijk dat ouders het spelen met de pop en het gedrag van de poppenmoeder en -vader serieus nemen. Voor een kind is het speelgoed geen willekeurig object en daarom moeten ook ouders met de nodige voorzichtigheid en het nodige respect tegenover het poppenkind omgaan. Als bijzonder geliefd speelgoed, is de pop bijna een extra familielid en is de pop er bijna bij alle gezinsactiviteiten vanzelfsprekend bij. Of u nu op vakantie gaat of op familiefeesten bent, het speelgoed van het kind hoort er gewoonweg bij.

Knuffeldieren om te knuffelen, mee te spelen en te verzamelen

Het is een van de allereerste cadeaus voor kindjes. Juist daarom moet de keuze zorgvuldig worden overwogen. In de online winkel van Galeria Inno vindt u een grote keuze aan knuffeldieren in verschillende variaties.

Van honden, egels, panda's, paarden tot de klassieke teddybeer - de schattige kleine knuffeldieren bieden comfort, zijn speelkameraadjes voor kinderen en baby's en zijn vooral trouwe metgezellen voor 's nachts. Knuffeldieren begeleiden kinderen meestal gedurende vele jaren, van de kleutertijd tot de schooltijd en daarbuiten. Een bepaalde teddybeer of knuffelaap is zelfs op volwassen leeftijd vaak een goed bewaard aandenken aan de kindertijd.

Galeria Inno biedt een brede keuze aan knuffeldieren, poppen en accessoires, zoals poppenkleertjes of kinderwagens. En natuurlijk mag ook niet het poppenhuis compleet metpoppenmeubelen ontbreken om de creatieve ontwikkeling van een kind te stimuleren!