Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Poppen
Filter
Maat 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
Poppen

Poppen: enorme keuze - voor elke poppenmoeder een favoriet model

De pedagogen van vandaag de dag zijn het eens: kinderen hebben poppen nodig. Het maakt niet uit of het om een meisje of een jongen gaat: de pop is en blijft het belangrijkste speelgoed van kinderen. Maar helaas zijn poppen in steeds minder kinderkamers terug te vinden, omdat men vooral in de jaren 70 geloofde dat het speelgoed kinderen in bepaalde geslacht specifieke rolpatronen dwong. Van de klassieke barbiepop tot de natuurgetrouwe Baby Born-poppen: hier vindt u het juiste speelgoed voor elke smaak.

Poppen helpen bij het verwerken van de ervaringen en bij de zelf-ontdekking van het kind, of het nu een meisje of een jongen is. Daarom is het ook volkomen aanvaardbaar indien uw zoon plotseling met poppen wilt spelen - dit is niet een uiting van geslachtskenmerken, het is eerder een noodzakelijk verwerkingsproces voor het kind waarbij het kind zijn observaties van de volwassen wereld naspeelt en voor zichzelf begrijpelijk maakt. U zult verrast zijn hoeveel van uw eigen educatieve werk u bij het spel van uw kind opnieuw zult ontdekken. Spelen met poppen en de bijzondere relatie die een kind daarbij in de loop van de tijd opbouwt met zijn favoriete speeltje heeft een educatieve waarde, is heel plezierig en werkt ontspannend voor de lieve kleintjes.

De online winkel van Galeria Inno biedt een breed aanbod van pedagogisch waardevol speelgoed voor uw kinderen aan - en dat natuurlijk tegen unieke voordelige online prijzen!

Hoe kunnen ouders hun kinderen helpen bij het spelen?

Het is vooral belangrijk dat ouders het spelen met de pop en het gedrag van de poppenmoeder en -vader serieus nemen. Voor een kind is het speelgoed geen willekeurig object en daarom moeten ook ouders met de nodige voorzichtigheid en het nodige respect tegenover het poppenkind omgaan. Als bijzonder geliefd speelgoed, is de pop bijna een extra familielid en is de pop er bijna bij alle gezinsactiviteiten vanzelfsprekend bij. Of u nu op vakantie gaat of op familiefeesten bent, het speelgoed van het kind hoort er gewoonweg bij.

Galeria Inno biedt een brede keuze aan poppen en accessoires, zoals poppenkleertjes of kinderwagens. En natuurlijk mag ook niet het poppenhuis compleet metpoppenmeubelen ontbreken om de creatieve ontwikkeling van een kind te stimuleren!