Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Spellen
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Gewicht 0
Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
Spellen

Spellen voor het hele gezin

Een vermakelijk kaartspel, een lastig denkspel of een uitdagend bordspel: er bestaat bijna geen gezelligere manier om de tijd te verdrijven. In de online winkel van Galeria Inno vindt u een brede keuze aan verschillende spellen voor iedere smaak. Laat u inspireren door ons grote assortiment.

Er zijn de klassieke spellen die iedereen kent - en bijna iedereen al heeft uitgeprobeerd. Andere spellen zijn hier in dit land vaak nog bewaarde geheimen en kunnen niet genoeg aanbevolen worden. Ontdek bij Galeria Inno online klassieke bord-, kaart- en familiespellen van verschillende genres en tijdperken!

Aanbevelingen voor een ontspannen vrije tijd thuis

Tenslotte bieden ook veel spellen ontspanning voor 1 persoon, bijvoorbeeld na een slopende dag op het werk of op een regenachtige zondag: met een grote puzzel traint u de grijze massa en vliegt de tijd voorbij. De afgewerkte puzzel wordt later omlijst een mooie versiering voor aan de muur. De meest beroemde Duitse fabrikant is Ravensburger. Ze ontwikkelden talloze puzzels en de meest populaire bordspellen van vandaag de dag, zoals Memory, Scotland Yard en het Magische Labyrinth.

In de online shop van Galeria Inno vindt u vele verschillende spelletjes van alle soorten, van oude klassiekers tot de meest recente innovaties.