0 artikelen 0,00 €
0 artikelen Verlanglijstje
Categorie Puzzel
Filter
Voor wie? 0
Leeftijdsadvies van 0
Leeftijdsadvies tot 0
Leeftijdsaanbeveling 0
Aantal puzzelstukjes 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge. Gelieve een prijs tussen 4 en 39 €‚- in te geven.

Selectie 1
Puzzel

Puzzels: groot puzzelplezier met kleine onderdelen

Puzzels fascineren met leuke en sportieve uitdagingen. Wie eenmaal begonnen is, kan zelden stoppen voordat het laatste puzzelstukje gelegd is. Lees welk formaat voor wie aangeraden wordt! En bestel diverse uitvoeringen en formaten in 2D en 3D bij Galeria Inno!

Voor kinderen vanaf 2 jaar zijn er de steekpuzzels zoals "My First Puzzle" van Ravensburger. Net als bij Memory worden hier aanvankelijk eenvoudige paren getoond en begrijpen kinderen de volgorde van de dingen die passend elkaar opvolgen. Het tegenovergestelde zijn uitdagende puzzels voor de Liga van de puzzelmeesters: met de grote formaten met 3000 en meer stukjes ontstaan er stukje per stukje ingewikkelde en prachtige ontwerpen. Om die puzzels met succes te voltooien heeft u niet alleen geduld en een goed oog nodig, maar ook ervaring en de juiste tactiek.

Ook in 3D: de hele verscheidenheid van de puzzelwereld

Wat is er nog leuker dan de klassieke puzzelproducten gemaakt van karton in tweedimensionale vorm? Nou ja, een innovatieve 3-D-puzzel met stevige plastic stukjes natuurlijk! Terwijl de traditionele motieven uiteindelijk vervelen, zijn er bij een innovatieve 3-D-puzzel natuurlijk geen grenzen, aangezien u hier in alle richtingen kunt puzzelen.

Galeria Inno heeft een uitgebreide keuze aan 3-D-puzzels voor u klaar. Van de beroemdste gebouwen in de wereld zoals de Big Ben, het Empire State Building en de Tower Bridge: u vindt hier het ultieme puzzelplezier tegen gezinsvriendelijke prijzen. Maak nu online kennis met de nieuwste innovaties en let vooral op de verlichte 3-D-puzzel Highlights van de Night Edition.