Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Puzzel
Filter
Voor wie? 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Linie 0

geen resultaten

Gewicht 0
Leeftijdsadvies van 0
Selectie 1
Puzzel

Puzzels: groot puzzelplezier met kleine onderdelen

Puzzels fascineren met leuke en sportieve uitdagingen. Wie eenmaal begonnen is, kan zelden stoppen voordat het laatste puzzelstukje gelegd is. Lees welk formaat voor wie aangeraden wordt! En bestel diverse uitvoeringen en formaten in 2D en 3D bij Galeria Inno!

Het zoeken en vooral het vinden van het volgende passende puzzelstukje kan iedereen in ban houden: van kleinkind tot grootouder, veel mensen houden van de uitdaging die een mooie puzzel hen biedt. En velen kennen het geweldige gevoel wanneer de afgewerkte puzzel uw eigen huis siert. Kies in de onlinewinkel uit vele mooie puzzels, ingedeeld op basis van hun tekening en thema en volgens leeftijd en aantal puzzelstukjes:

  • Peuters en kleuters tot ongeveer 80 stukjes
  • Basisschoolkinderen 100 tot 500 stukjes
  • Tieners onder 14 jaar tot 1500 stukjes
  • Ervaren puzzelaars vanaf 14 jaar wagen zich aan 2.000 stukjes en meer

Naast de klassieke puzzels vindt u in de onlinewinkel ook leuke raadsels voor de allerkleinsten. Dit speelgoed voor de allerkleinsten is bijzonder waardevol, aangezien puzzels in het bijzonder de motoriek en het logisch denkvermogen trainen.

Voor kinderen vanaf 2 jaar zijn er de steekpuzzels zoals "My First Puzzle" van Ravensburger. Net als bij Memory worden hier aanvankelijk eenvoudige paren getoond en begrijpen kinderen de volgorde van de dingen die passend elkaar opvolgen.

Het tegenovergestelde zijn uitdagende puzzels voor de Liga van de puzzelmeesters: met de grote formaten met 3000 en meer stukjes ontstaan er stukje per stukje ingewikkelde en prachtige ontwerpen. Om die puzzels met succes te voltooien heeft u niet alleen geduld en een goed oog nodig, maar ook ervaring en de juiste tactiek.

Ook in 3D: de hele verscheidenheid van de puzzelwereld

Wat is er nog leuker dan de klassieke puzzelproducten gemaakt van karton in tweedimensionale vorm? Nou ja, een innovatieve 3-D-puzzel met stevige plastic stukjes natuurlijk! Terwijl de traditionele motieven uiteindelijk vervelen, zijn er bij een innovatieve 3-D-puzzel natuurlijk geen grenzen, aangezien u hier in alle richtingen kunt puzzelen.

Galeria Inno heeft een uitgebreide keuze aan 3-D-puzzels voor u klaar. Van de beroemdste gebouwen in de wereld zoals de Big Ben, het Empire State Building en de Tower Bridge: u vindt hier het ultieme puzzelplezier tegen gezinsvriendelijke prijzen. Maak nu online kennis met de nieuwste innovaties en let vooral op de verlichte 3-D-puzzel Highlights van de Night Edition.

Het tegenovergestelde zijn uitdagende puzzels voor de Liga van de puzzelmeesters: met de grote formaten met 3000 en meer stukjes ontstaan er stukje voor stukje ingewikkelde en prachtige ontwerpen, zoals de skyline van Manhattan. Om die puzzels met succes te voltooien heeft u niet alleen geduld en een goed oog nodig, maar ook ervaring en de juiste tactiek.

Puzzels - ontspannend en inspirerend tegelijkertijd

Ontdek 3D-puzzels, puzzelballen en nog veel meer! Een triptychon heeft een grootse en indrukwekkende uitstraling en kan uw woonkamer als wanddecoratie opwaarderen. De originele decoratie uit kleine stukjes is zelfs in sommige gevallen verlicht en kan als nachtlampje voor kinderen gebruikt worden. Het hele aanbod van de grote wereld uit kleine stukjes wacht online op u bij Galeria Inno!