Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Selectie 1
Accessoires
Wat betekent het “web exclusive” label?

Accessoires voor de veeleisende man of vrouw die graag alles meeneemt

Hoe wordt het weer zo mooi gezegd: Het zijn de kleine details waaraan u mensen met echt grote eisen kunt herkennen. Dat geldt uiteraard ook voor de dagelijkse begeleider. Dus u moet niet alleen tassen, rugzakken en koffers met de grootst mogelijke zorg uitkiezen, maar ook de kleinere accessoires, zoals portemonnees, portefeuilles, kaarthouders, sleutelhangers, sleuteltasjes en visitekaartjehouders.

Accessoires uit leer, metaal en andere hoogwaardige materialen: Sommige mannen en vrouwen kiezen portemonnees, sleuteltasjes & co direct passend bij hun nieuwe tas en kopen liefst volledige tassensets. Terwijl anderen de voorkeur geven aan een meer individuele mix en hun accessoires altijd in overeenstemming met de gelegenheid en de outfit kiezen. Maar het maakt niet uit tot welke categorie u behoort: als u aan uw accessoires evenveel eisen stelt als aan de rest van uw uiterlijk, vindt u in de online winkel van Galeria Inno zeker en vast uw nieuwe begeleider.

Elegant chic in alle formaten

Als portefeuilles in een jas of in een kleine handtas moeten zitten, dan kiest u best voor een klein plat formaat zonder applictaies of opvallende vormen en zomen. Bovendien kunt u in alle vrijheid kiezen uit een heel grote aanbod, van onopvallende, zwarte mannenportefeuilles tot trendy stijlobjecten voor fashion-victims!

Van exclusieve FOSSIL-portefeuilles van het fijnste leer, via elegante sleuteltasjes, tot originele sleutelhangers met decoratieve charms & kralen: hier kunt u niet alleen hoogwaardige accessoires voor uzelf kopen, maar ook vele kleine kostbaarheden om als cadeau weg te geven. Hier vindt u een overzicht van onze merken. Veel plezier bij het kiezen!