Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Sleutelhangers
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaal 0
Gewicht 0
Selectie 1
Sleutelhangers

Sleutelhangers – één van de belangrijkste accessoires

Waarom een sleutelhanger misschien wel het meest persoonlijke accessoire is, in welke variaties de handige begeleiders verkrijgbaar zijn en hoe u een fotosleutelhanger opent: Galeria Inno presenteert u actuele trends en biedt u verfijnde sieraden en lederwaren. Gemakkelijk online bestellen!

Eén van de belangrijkste en meest persoonlijke accessoires aller tijden is ongetwijfeld de sleutelhanger: hij beschikt over een speciale sleutelring waarmee hij individuele huissleutels, brievenbussleutels, autosleutels, etc. tot een sleutelhanger samenbrengt. En hij onthult heel veel over zijn eigenaar of eigenares. Bijvoorbeeld het merk van de auto waarmee u rijdt. Of u al meerdere huissleutels bezit. En of u eerder het praktische, romantische of extravagante type bent.

Ontdek de verschillende sleutelhangers!

De keuze van de sleutelhanger hangt uiteraard niet alleen af van uw persoonlijke karakter, maar ook van uw geslacht. Terwijl mannen meestal de voorkeur geven aan klassieke leren sleutelhangers of eenvoudige sleutelkoorden, kiezen vrouwen vaker voor accessoires die op juwelen lijken met een heel speciale touch. Ook op het vlak van functionaliteit verschillen de sleutelhangers van mannen vaak van die van vrouwen. Of u nu kiest voor een sleutelhanger met verlichting, flessenopener, minizakmes en multitool of met kinderfoto, juwelenhanger en nog veel meer: iedereen stelt andere eisen aan zijn of haar sleutelhanger.

Of het nu is voor uzelf of als een geschenk voor een speciaal iemand aan wie u de sleutels van uw woning wilt overhandigen: bij Galeria Inno vindt u met slechts een paar klikken de sleutelhanger waarnaar u al lange tijd op zoek was.