Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Rugzakken
Filter 1
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Draagmogelijkheid 1
Selectie 1
Rugzakken

Rugzakken - misschien wel de beste metgezel van alle tijden

Voor een goede reden is de rugzak één van de oudste tassenvormen van de mensheid: rugzakken worden - zoals de naam al doet vermoeden - gedragen op de rug en zijn daarom goed voor uw lichaamshouding. U kunt klassieke rugzakken, lederen rugzakken en een breed aanbod van vrijetijdsrugzakken bestellen in de online winkel van Galeria Inno en dat tegen voordelige prijzen.

Of het nu in de klassieke tasvorm is met schouderriemen of als rugzaktrolley met onderstel en wieltjes, of voor zeer zware lasten of een rugvriendelijk comfort tijdens lange wandelingen en excursies: rugzakken zorgen voor een optimale verdeling van het gewicht, ze zorgen voor een rechte houding en zijn daarom ideaal voor gezondheidsbewuste vrouwen en mannen. Speciaal voor kinderen van wie de wervelkolom nog steeds in volle groei zit, zijn speciale kinderrugzakken een must. Gelukkig kunt u bij Galeria Inno voor elke gelegenheid de juiste rugzak gemakkelijk bestellen: van kleurrijke kleuterrugzakjes, via stadsrugzakken voor vrouwen, tot extragrote wandelrugzak in waterafstotende kwaliteit.

Welke verschillende rugzakken zijn er?

Rugzakken zijn er in vele verschillende vormen, maten en materialen. Ook de uitrusting varieert afhankelijk van het gebruik. Een laptoprugzak, bijvoorbeeld, heeft een gevoerd binnenscompartiment voor het veilig vervoeren van uw laptop. Een outdoorrugzak moeten worden uitgerust met strategisch geplaatste balastverdeelriemen, zoals een heupriem. Opdat u kennis maakt met de essentiële kenmerken van de verschillende soorten rugzakken, presenteren wij u hier de belangrijkste modellen:

  • Dagelijkse rugzakken voor universeel gebruik: Daypacks hebben gewoonlijk een volume tussen 10 en 30 liter. Ze zijn optioneel verkrijgbaar in leer, stof of nylon en hebben verschillende buiten- en binnencompartimenten. Universeel, praktisch en gewoon onmisbaar!
  • Kinderrugzak: topbegeleiders voor op de crèche, school en in de vrije tijd: Of het nu een rugzak is van ergobag of satch: Of het nu kleine crècherugzakjes zijn voor de brooddoos, waterfles en het favoriete speeltje of een speciale schoolrugzak als trendy alternatief voor de klassieke schooltas: om het uw kind zo comfortabel mogelijk te maken, moet u bij het winkelen aandacht besteden aan kwalitatief hoogwaardige merkkwaliteit.
  • Laptoprugzakken - voor op de universiteit, op kantoor en nog veel meer: Voor een shock-proof, veilig vervoer van uw laptop raden we u een goed gevoerde lapyoprugzak aan.
  • Sportrugzakken zoals wandel- en alpinerugzakken: Of het nu een rugzak is van Deuter of Hickory Outdoor: Dankzij hun vermogen van 50 tot 80 liter, innovatieve ventilatie, anatomisch gevormde, verstelbare rugleuning en een slim draagsysteem zijn outdoorrugzakken de ideale rugzakken voor wanneer u meerdere dagen of zelfs enkele weken rond wilt trekken.

Waar moet u aan denken bij het pakken van een rugzak?

In principe, hoe groter de rugzak, hoe meer binnen- en buitenvakken. Zware voorwerpen horen in het interne hoofdcompartiment, zodat ze zo dicht mogelijk bij de rug worden gedragen. Kleine en lichte spullen kunnen het best in de omslag, oftewel de bovenkant, en de zijvakken bewaard worden. En indien u aan de buitenkant van de rugzak nog iets hangt, let dan op een gelijkmatige verdeling van het gewicht! Bij Galeria Inno vindt u een breed aanbod van praktische rugzakken, tassen en hoogwaardige accessoires.