Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Tassen
Wat betekent het “web exclusive” label?

Aantrekkelijke tassen vervolledigen als praktische metgezel de huidige mode

Heel modieuze tassen begeleiden u door de dag. Profiteer van de heerlijke combinatie van een prachtig uiterlijk en de praktische waarde. Een stijlvol model maakt uw complete uitstraling perfect. Ontdek in het grote assortiment van tassen hoogwaardige merken in de onlinewinkel van Galeria Inno nu uw lievelingsmodel en bestel het gemakkelijk online.

Er is nauwelijks een moment in het dagelijkse leven, waarbij tassen, rugzakken of koffers geen rol spelen. Ze zorgen voor de veilige bewaring van belangrijke items zoals portemonnee en sleutels of dienen als een praktisch hulpmiddel bij het winkelen. Als u gaat winkelen, zorgen schoudertassen ervoor dat u uw handen vrij heeft. In de mooiste tijd van het jaar gaat u ermee op reis. Ruime sporttassen begeleiden ons bij onze geliefde vrijetijdsactiviteiten en gevarieerde uitstappen. Kinderen tonen al hun persoonlijkheid als ze met persoonlijke wensen hun kindertassen kiezen. Bij kinderen bepalen de helden uit boeken en van op tv meestal het design. Tassen zijn in het dagelijkse leven niet alleen handig en praktisch, maar ze zijn ook een onmisbaar modeaccessoire. Er zitten bekende fabrikanten zoals FOSSIL, Picard en Kipling in de onlinewinkel van Galeria Inno en deze bewijzen dat een praktisch gebruik en een aantrekkelijk design heel mooi gecombineerd kunnen worden.

Shopper of clutch? Geschikte tassen voor alle gelegenheden bij Galeria Inno

Zaken, vrije tijd en speciale gelegenheden bieden ruimte voor een mooi optreden van hoogwaardige tassen voor vrouwen en mannen. Daarbij vallen vooral leren tassen, met name in het zakelijke leven, op. De aktetas, laptoptas of messengerbag geven een visitekaartje af en leveren een belangrijke bijdrage aan een positieve eerste indruk. Voor reistassen en bijpassende cultuur- en make-uptassen kunt u waterdichte modellen van hoogwaardige synthetische vezels verwachten die ook in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Hieronder volgt een klein overzicht om de modellen te beschrijven met betrekking tot hun uiterlijk en hun gebruik:

  • Clutch - klein, zonder handgrepen en de perfecte metgezel om te feesten en voor evenementen
  • Schoudertas - praktische dagelijkse metgezel met stijl voor het bedrijfsleven en voor afspraken
  • Buideltassen - vrijetijdsmodellen om te winkelen of uit te gaan
  • Shoppers - mooie, ruime exemplaren, perfect om te winkelen
  • Messenger-tas - jeugdige sportieve zak voor school en werk

Een te ruime keuze: wees een stylist bij het selecteren

Let bij het kiezen van een dagelijkse metgezel op een voldoende aantal zakken en afscheidingen voor een beter overzicht van de inhoud. Schoudertassen bieden veel bergruimte en transporteren naast belangrijke documenten ook graag een paar aankopen. Avondtassen zijn klein en discreet en verbergen op een verjaardagsfeest en een party vakkundig wat de vrouw nodig heeft. De vraag van welk materiaal te gebruiken, wordt beantwoord door de specifieke toepassing en de combinatie met de kleren. Zo wordt bijvoorbeeld voor sporttassen en wandelrugzakken waterdicht nylon gebruikt en voor feestelijke aangelegenheden satijn. Ook bepaalt de bestaande kledingstijl de look van de nieuwe, dagelijkse metgezel. Damestassen en portefeuilles worden vaak heel mooi samen gecombineerd.

Een stijlvolle tas benadrukt uw uiterlijk en uw uitstraling. Maar kijk ook naar de innerlijke waarden. Kies een handtas die past bij uw outfit en bij de gelegenheid hiervan en toon zo uw gevoel voor stijl. In de winkel van Galeria Inno vindt u zeker het juiste model! Dat kan u dan online bestellen.