Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Sporttassen & Turnbuidels (81)
Categorie Sporttassen & Turnbuidels
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Sporten 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Sporttassen & Turnbuidels

Sporttassen: energieke begeleider voor trainingen en wedstrijden

Als u beweegt en aan uw conditie werkt, gaat de sporttas mee. Lees welk formaat en welk volume het meest geschikt is voor welke stijl. Bestel online bij Galeria Inno universele tassen en speciale oplossingen voor tennis of golf tegen voordelige prijzen!

Sport is een manier van leven en is voor de meeste moderne mensen onderdeel van het dagelijkse leven. Wat denkt u van dit weekprogramma: lichaamsbeweging, vermindering van stress en een goede portie fitness op maandag in de voetbalclub. Ontspanning en versterking van de bloedsomloop op dinsdag in de sauna of woensdag in de yogales. Donderdag zwemmen, vrijdag tennis. Op zaterdag ontmoet je vrienden op de golfbaan voor een rondje op de fairway. En zondag houdt u een adempauze.

Ook als u het ietsje kalmer aandoet: de sporttas gaat altijd met ons mee. Voor sportkleding, sportschoenen en allerlei materiaal zijn robuuste sporttassen het meest handige vervoermiddel.

Modieuze universele oplossingen met een compact volume

De compacte universele oplossing is altijd op de juiste plek. Er bestaan grote sporttassen in alle soorten en maten en zeer modieuze en duurzame modellen. Zo is de sporttas vaak niet alleen een praktische accessoire, maar ook een energiek stijlstatement.

Uw sportkleren en een paar sportschoenen passen zonder problemen in compacte sporttassen. Ook een handdoek en douchegel kunnen er nog bij. Een schoudertas in dit formaat wordt los en comfortabel gedragen met verstelbare schouderriemen. Ze is licht en niet te breed en daarom kunt u ze in een volle tram gemakkelijk dragen en kan ze ook gemakkelijk mee op de fiets. Daarom is deze tas ook ideaal voor kinderen en jongeren voor bij de schoolsport en clubtraining.

Aangezien ze ook lang hun vorm behouden, hebben ze zo goed als geen onderhoud nodig. Als u ze maandelijks op 30° binnenste buiten gekeerd wast, behoudt de tas haar aangename frisheid. Bij het drogen kunt u het waterdichte materiaal al na de eerste dag terug gebruiken.

Van sportzak in maat S tot XXL-reissporttassen

Als er iets meer uitrusting bij komt kijken, kiezen atleten voor universele sporttassen met een groot volume. In een XXL-teambag en ook in de grote reissporttas kan veel worden gepakt en daarom zijn ze zeer geschikt voor het transport naar wedstrijden. Naast over een heel groot volume te beschikken, zijn deze omvangrijke universele tassen ook vaak nog met een versterkte bodem en wielen uitgerust.

Wie integendeel liever een kleine en handige tas meeneemt, kiest eerder voor de iconische sportzak. In modellen zoals de Performance Bag van performance Adidas kunnen naast een trui, een trainingsbroek en schoenen ook nog compacte douchespullen mee. De stijlvolle, duurzame zakken zijn gemakkelijk overal te bewaren en kunnen losjes op dubbele schouderriemen gedragen worden. En ze passen zelfs in een compacte rugzak.

Hoogwaardige sporttassen in vele uitvoeringen en maten

Vaak genoeg brengt u voor de training meer mee dan alleen schoenen en kleding. Er bestaan ook speciale zakken voor elke sport. Bij racketsporten vallen vooral Wilson en Head op met tenniszakken. De praktische oplossingen combineren voorgevormde vakken voor de rackets met individuele tascompartimenten voor schoenen, kleding en kleine voorwerpen.

Tot activiteiten waarvoor veel materiaal nodig is, behoort ook de gentlemansport op de fairway. Specialisten zoals JuCad bieden u een grote keuze aan geavanceerde golftassen. De grote sporttassen voor woods en irons staan van de tee tot de hole rechtop en vol vertrouwen tot uw beschikking.

Bestel universele oplossingen voor uw regelmatige trainingen en speciale tassen voor sporten waarbij veel materiaal nodig is! U vindt online bij Galeria Inno hoogwaardige sporttassen in vele uitvoeringen en volumes!