Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Reistassen
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Kenmerken 0
Materiaal 0
Gewicht 0
Volume 0
Selectie 1
Reistassen

Reistassen: snel gepakt en op vakantie vertrokken!

Een reistas is flexibel, makkelijk in en uit te pakken. Als u niet op vakantie bent, neemt ze nauwelijks ruimte in - of komt ze zelfs van pas. Bij Galeria Inno kunt u zelf handige reistassen ontdekken en doordachte reisoplossingen in merkkwaliteit bestellen!

Als flexibele en lichte bagage komen reistassen veel voor op stations en luchthavens. Afhankelijk van de soort vakantie zijn er vaak goede redenen om te kiezen voor een trolley, koffer of rugzak. Het belangrijkste wordt al bij de voorbereiding zichtbaar: het voelt zo ontspannen en gemakkelijk aan om al uw bezittingen in de grote reistas te pakken, dat u nooit meer met andere bagage wilt reizen!

Bij Galeria Inno kunt u merkreistassen in alle maten en in vele verschillende uitvoeringen online bestellen: van omvangrijke en zeer praktische XXL-reistassen op wieltjes, via compacte en goed doordachte modellen, tot reistassen in een klein formaat, met inbegrip van toilettassen en beautycases.

Reistas of hardschalen koffer?

Veel vakantiegangers vragen zich bij de aankoop van hun nieuwe bagage af of het beter is te kiezen voor een hardschalen koffer of een reistas. Het eerste argument is al snel duidelijk: hoogwaardige merkreistassen zijn een stuk goedkoper dan een goede trolley van polycarbonaat of aluminium.

Hetzelfde geldt ook, met enkele uitzonderingen, voor de kleinere versies van reistassen, zoals aktetassen en schoudertassen. Waarbij zeker voor zakelijke aangelegenheden een elegante lederen aktetas qua prijs op hetzelfde niveau zit, als een diplomatenkoffer.

In de praktijk kunnen bij overeenkomstige uitrustingen beide formaten aanvankelijk hetzelfde. Want zelfs een goed uitgeruste reistas op wieltjes moet niemand over de arm door de luchthaven dragen. De reistas is op grote wielen even flexibel en wendbaar als de trolley.

De harde buitenkant van de koffer is echter veel robuuster. Zo beschermt hij breekbare goederen op een betrouwbare manier tegen de soms ruwe behandeling van de bagageafhandeling. Bij de reistas kan het in sommige gevallen echter raadzaam zijn, om breekbare goederen in het midden te plaatsen en zachtere items zoals kleding aan de buitenkant te plaatsen.

Handig bij reistassen zijn ook de talrijke verschillende formaten. Zo is bij een weekendje weg ook een chique kleine duffle bag in stijlvol design genoeg - u hoeft niet altijd te kiezen voor de enorme reistassen met wielen.

Flexibele bagage met een grote meerwaarde

Reistassen bieden een duidelijk voordeel dat vooral van belang is wanneer u ze niet gebruikt: ze kunnen gemakkelijk opgevouwen worden en in de kast opgeborgen worden. U kunt ze bovendien in kleine ruimtes sneller en gemakkelijker inpakken. Daarom kiezen veel vakantiegangers voor reistassen als ze een citytrip of rondreis maken. Hardschalen koffers worden meer gebruikt bij vakanties waarbij het voldoende is om de koffers bij aankomst één keer uit te pakken en vóór de terugreis opnieuw in te pakken.

Een ander voordeel van reistassen tegenover koffers en rugzakken: u kunt ze vaak voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo is een compacte universele reistas tijdens uw vakantie uw bagage. En terug thuis tovert ze zich om tot een handige sporttas met een grote capaciteit.

Ontdek de handige voordelen van een flexibele en voordelige reistas! Gebruik uw stijlvolle reistassen op wieltjes als hoogwaardige bagage voor zakenreisjes, vergaderingen en voor uw langverwachte jaarlijkse vakantie! Gebruik compacte reistassen als sporttassen! Gebruik een handige weekender als flexibele reistas voor een korte vakantie! En laat u overtuigen door de waardevolle en zeer professionele uitstraling van aktetassen en schoudertassen, die op zakenreizen uitstekend opgeborgen kunnen worden. U vindt reistassen voor alle gelegenheden bij Galeria Inno!