Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Type sluiting 0
Draagmogelijkheid 0
Selectie 1
Handtassen

Handtassen – cultobjecten en begeleiders voor elke dag

Handtassen zijn stijlvolle objecten, de begeerde en tevens handige begeleiders. Voor elke smaak en elke outfit vindt u in de onlinewinkel van Galeria Inno hippe damestassen van topmerkenkwaliteit. Bestel uw favoriete tas direct online tegen voordelige prijzen!

Of het nu gaat om een stijlvolle schoudertas, een casual omhangtas of een elegante clutch - handtassen zijn cultobjecten. Het onmisbare accessoire wekt verlangen en verzamelwoede op.. Bijna geen enkele vrouw verlaat het huis zonder een handtas. Tenslotte worden daarin belangrijke dingen zoals portemonnees, mobiele telefoons en de nodige artikelen voor het bijwerken van make-up, opgeborgen.

Laat u bij Galeria Inno inspireren door de grote keuze aan dameshandtassen en maak online kennis met de nieuwste modellen van de beste ontwerpers en modemerken. Onder andere stijlvolle stukken van Kipling en Picard die gewoon nooit uit de mode zijn. Ook stijlvolle aktetassen en zakelijke tassen, zoals portefeuilles vindt u hier terug.

Elegant, natuurlijk of speels – voor elke stijl de juiste handtas

De favoriete tas van een vrouw toont niet alleen haar stijlvoorkeur, maar verraadt ook veel over haar persoonlijkheid. Welk tassentype bent u?

XXL-modellen: extra grote handtassen staan voor spontaniteit, levensvreugde, maar ook een zekere chaos. Vrouwen met XXL-tassen hebben graag alles bij de hand en zijn dus voorbereid op elke situatie: van de mobiele telefoon en de portemonnee, over zakdoeken en balpennen, tot extra panty's: alles wordt ingepakt. Je weet maar nooit! Aangezien de meeste grote tassen en city-shoppers ook binnenin over compartimenten beschikken, wordt de chaos beperkt.

Kleine tassen of clutches: wie houdt van klein en handig, wordt beschouwd als een gedisciplineerd, maar ook een beetje dromerig type. Deze vrouwen nemen slechts het absolute minimum mee. Ze leven in het hier en nu en verspillen niet te veel gedachten aan de toekomst.

Omhangtassen: vrouwen met omhangtassen worden beschouwd als energiek en vol energie. Ze houden graag beide handen vrij om niet te worden beperkt in hun bewegingsvrijheid. In plaats van een modestatement te doen, houden ze het liever praktisch en casual.

Natuurlijk speelt bij de keuze van een handtas ook de gelegenheid een beslissende rol: voor op kantoor of voor een zakelijke bijeenkomst kiest men sowieso een ander model, dan voor bij het winkelen of voor een avondje uit. Juist om die reden kan men als vrouw niet genoeg keuze in huis hebben.

Enorme keuze aan designertassen voordelig bij Galeria Inno

De handtas is iets heel persoonlijks. U zit er honderd keer per dag met uw handen in. Tenslotte is de inhoud van een handtas bijna een mensenleven. Ze heeft haar eigenaar bij talloze aangename of onaangename situaties begeleid. Maar dat is nog lang geen reden voor overdreven loyaliteit: een nieuwe handtas werkt op een slechte dag heel troostend.

Neem daarom eens een kijkje naar het grote aanbod en ontdek prachtige modellen die u tegen voordelige prijzen bij Galeria Inno kunt bestellen. Ontdek messengertassen, schoudertassen, handtassen, clutches en meer van trendy merken zoals Calvin Klein, Esprit, Fossil, L. Credi en Tommy Hilfiger. We zijn er zeker van dat u hier nog een tas vindt die speciaal op u heeft zitten wachten! Bestel uw favoriete model gemakkelijk online.