Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Type sluiting 0
Draagmogelijkheid 0
Selectie 1
Handtassen

Handtassen in alle soorten en maten

Een begrip in de wereld van de handtassen in PICARD, de Duitse fabrikant van leren tassen voor dames en heren. De kwaliteit van de PICARD handtassen voor dames is gegarandeerd hoog. Wie van moderne, creatieve vormgeving en vrolijke kleuren houdt, kan terecht bij de handtassen van Desigual. In sommige Desigual handtassen is fijn borduurwerk verwerkt, andere onderscheiden zich door de prachtig vormgegeven bloemen. U vindt hier modellen met een draaggreep én een schouderband, zodat de handtas op meerdere manieren gedragen kan worden. Een vak met ritssluiting is een musthave als u de handtas voor waardevolle spullen gebruikt.

Handtassen voor heren

Voor de heren biedt Global Agency handtassen waar u geen afstand meer van nemen wil. Ze zijn strak vormgegeven, mannelijk en vooral zeer praktisch in gebruik. Uw portemonnee, smartphone en sleutelbos bewaart u veilig in een vak met ritssluiting. Daarnaast zijn deze handtassen voor heren ook van vele handige vakjes voorzien om visitekaartjes en andere spulletjes in op te bergen. U steekt uw hand gemakkelijk in de lus van de handtas, zodat u uw handen vrij hebt, dat is wel zo ontspannen.

Handtassen voor dames

De handtassen voor dames zijn in de meerderheid t.o.v. de handtassen voor heren. Is een shopper ook een handtas? Ja, eigenlijk wil. U houdt de shopper immers in uw hand. Bij sommige handtassen is het moeilijk vast te stellen waar de grens tussen handtassen en shoppers ligt. Grote handtassen bieden voldoende ruimte om kleine boodschappen in op te bergen. Als u echt een shopper wilt kopen, dan maakt u gebruik van de handige zoekbalk in de webshop van Galeria Inno. U typt gewoon shoppers in en direct daarna verschijnen er vele soorten shoppers. Nu is het alleen nog een kwestie van vergelijken en dan kunt u uw shopper direct bestellen.