Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Selectie 1
Shopping Bags

Shopper-tassen: ware grootte voor alle essentials van het dagelijkse leven

Shoppertassen worden steeds populairder onder stijlbewuste vrouwen. Lees waarom de extra grote handtas als it-bag wordt beschouwd. En bestel uit het verleidelijke aanbod van merken zoals Picard, Tommy Hilfiger, Fossil of Kipling: in de tassenwinkel van Galeria Inno!

Bij het winkelen is naast smaak en instinct vooral de juiste handtas de belangrijkste partner voor waar winkelgeluk. Daarom is het zinvol om te kiezen voor een shoppertas. De tas heeft er al de juiste naam voor. Kleine, fijne kerstcadeaus kunnen nog steeds perfect in shoppertassen worden opgeborgen. Zelfs een bezoek aan de vertrouwde boekhandelaar kan nog bij een matige inkoopdrang plaatsvinden zonder de nood aan een extra tas. Als het winkelgeluk toch meer uitnodigde dan verwacht, dan kan men direct kiezen voor de winkeltrolley met grote opslagruimte. Die zijn ook bij Galeria Inno verkrijgbaar in prachtige kleuren en ontwerpen!

Als u de shoppertas alleen overweegt voor zijn functionaliteit, doet u dit mooie accessoire geen recht aan. Hij kan namelijk ook als stijlvolle begeleider in het dagelijkse leven gebruikt worden en maakt een slim statement zonder rommelig te werken. Dankzij de lange riempjes, kan u de shoppertas gemakkelijk over uw schouders dragen. Dat is niet alleen handig voor de logistieke voorwaarden bij het winkelen. Hij biedt bovendien zeer veel ruimte voor alles wat een vrouw tijdens een stressvolle dag niet graag wil missen.

De grote it-bag is stijlvol en veelzijdig

Dat is de belangrijkste reden waarom volumineuze shopper-tassen momenteel worden verheven tot de felbegeerde status van it-bag. Ze zijn veel meer dan stijlvolle boodschappentassen. Hun leuke, unieke vormen zijn eenvoudig toevoegingen aan outfits die met rechte lijnen en een ingetogen design spelen. Het typische uiterlijk van een shoppertas laat fijn leder, prachtige kleuren en spannende patronen elegant tot hun recht komen. En dankzij zijn grootte kunt u niets meer vergeten.

Portemonnee, make-up, notitieboekje, waterfles, tablet, oplaadkabel en een kleine snack voor tussendoor: alles kan in uw shoppertas. In de robuuste leren shoppertas past zelfs een paar platte schoenen, als een aangename extra voor vermoeide tenen op lange dansavonden. Zo toont de shoppertas niet alleen ware grootte, maar ook een grote veelzijdigheid. En wordt hij aanbevolen als stijlvolle metgezel voor werk en vrije tijd. Enkel moet u helaas nog kunnen kiezen: leuke merken zoals Picard, Tommy Hilfiger, Fossil, Kipling en vele anderen bieden u shoppertassen in super modieuze vormen en ontwerpen. Ontdek online bij Galeria Inno uw favoriete shoppertas!