Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Schoudertassen

Schoudertassen – stijlvolle en onmisbare begeleiders voor vrouwen

De schoudertas is net zo goed een modestatement en een uitdrukking van iemands persoonlijkheid, als ze onmisbaar zijn als begeleiders in het dagelijkse leven. Is het de passie voor fashion, mode en mooie dingen die in vrouwen op regelmatige basis het verlangen naar een nieuwe schoudertas opwekt en het hen onmogelijk maakt om een etalage met elegante tassen en zakken voorbij te wandelen?

Natuurlijk is het dat! Tenslotte hebben de elegante bewerkte stukken uit met de hand gestikt leder een heel aparte charme waar u gewoon aan wilt toegeven. Maar tegelijkertijd schuilt achter het verlangen naar een nieuw stuk in de min of meer uitgesproken verzameling altijd ook het gevoel voor het praktische.

Er is waarschijnlijk geen enkel ander modieus accessoire dat in het dagelijkse leven van vrouwen zo'n belangrijke rol speelt als de schoudertas. In de diepten van een schoudertas vinden vrouwen in elke situatie advies, ondersteuning en de nodige kleine dingen. De tas herbergt naast de mobiele telefoon, sleutels en portemonnee ook de make-up, extra lippenstift, een deodorant, kauwgum, een notitieboekje, een flesje water, de favoriete cardigan voor de koelere avond en nog veel, veel meer!

Elegant in leer en fijne stoffen – echt mooie schoudertassen maken de dames blij

Maar zo praktisch als de schoudertas ook mag zijn: het gaat hier nog altijd om stijl en mode en dan is de opbergwaarde slechts voor de helft van belang, of misschien zelfs nog minder! De schoudertas past natuurlijk perfect bij een verfijnde garderobe. En zo divers als de outfits voor verschillende gelegenheden zijn, zo divers is ook de verscheidenheid van stijlen waarin de dames naar een nieuwe favoriete tas kunnen zoeken.

Stijlvol in echt leder en fijne stoffen, strak en urban gesneden, of in een levendige natuurlijke uitstraling, met opvallende decoratieve elementen of in een minimalistisch strak design – de tassendiversiteit tovert de keuze van een nieuwe tas om tot een leuke ontdekkingsreis.

Zo kunt u vol verwachting u laten verleiden en in een breed assortiment op zoek gaan naar uw nieuwe favoriet! Prachtige handtassen, schoudertassen en omhangtassen voor dames van populaire merken, zoals Fossil en Kipling vindt u in de online winkel van Galeria Inno!