Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Koffers & Trolleys (574)
Categorie Koffers & Trolleys
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Kenmerken 0
Materiaal 0
Gewicht 0
Volume 0
Selectie 1
Koffers & Trolleys
Wat betekent het “web exclusive” label?

Koffers – het belangrijkste accessoire voor moderne globetrotters

Voor een winkelweekend in Londen of Parijs, voor zakenreizen of voor een welverdiende zomervakantie met het gezin: met de juiste koffer wordt reizen een echt plezier. Kies nu de perfecte metgezel voor uw volgende reis!

Als u bedenkt dat mensen vroeger reisden met grote zware houten kisten, dan verheugt u zich waarschijnlijk nog een beetje meer over de sensationele ontwikkeling van reisbagage. Want tegenwoordig zijn koffers niet alleen gemaakt van extreem lichte en supersterke materialen, maar ze zijn ook uitgerust met diverse extra's voor nog meer comfort.

Van uittrekbare grepen met afsluitbare telescopische stangen, tot soepel rollende wieltjes die de reiziger ontzien van de zware last: moderne reiskoffers worden zonder problemen en bijna zonder inspanning in beweging gebracht. Bovendien beschikken de meeste koffers over handige buitenzakken en een slimme binnenindeling, hetgeen niet alleen het pakken vergemakkelijkt, maar ook op de plaats van bestemming voor een beter overzicht zorgt.

En het beste van alles: terwijl bagage vroeger enkel beschikbaar was in nogal saai kleuren, vindt men tegenwoordig kleurrijke koffers met bloemen, strepen of andere kleurrijke ontwerpen, die al bij het inpakken voor een goed humeur zorgen en tijdens het reizen de stemming hooghouden. Laat u overtuigen en maak bij Galeria Inno kennis met de laatste nieuwe hoogtepunten uit de huidige koffercollectie!

Koffers, trolleys en meer: bestel en boek uw volgende reis!

Het loont zich om bij de aanschaf van een reiskoffer niet teveel naar het geld te kijken. Merkproducten zijn niet goedkoop, maar ze zijn wel hun prijs waard. Dankzij hun hoogwaardige materiaal, waarop op geen enkel moment bespaard wordt, gaan ze meestal een leven lang mee. Bij Galeria Inno kunt u hoogwaardige trolleys en koffers bestellen die een maximaal comfort, een stabiele merkkwaliteit en een prachtige look garanderen. Bijvoorbeeld een functionele trolley uit gemakkelijk te onderhouden high-tech-materialen met uitbreidbare elastische plooien, een handig hangslot en andere extra's.

U vindt hier ook super robuuste harde koffers,die met hun 360° dubbele rollen bijzonder wendbaar en flexibel zijn, in vele maten, kleuren en ontwerpen. Voor trendbewuste jetsetters behoren natuurlijk ook de klassieke pilotenkoffers in een modern design tot de verplichte basisuitrusting.

En wie de hoogste eisen aan zijn of haarreistassen stelt, moet absoluut kennis maken met de innovatieve Samsonite-koffer uit de Cubelite-serie: de gegroefde harde koffers uit gepatenteerd Curv-materiaal worden beschouwd als zeer slagvast, krasvast en aangenaam licht, en zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten – van handige handbagage tot grote reistrolley.

Voor een weekendje, een zakenreis, een city trip, een wereldreis of een ontspannende vakantie met het hele gezin: stel nu met een paar muisklikken uw heel persoonlijke kofferset plus schoudertas samen – en boek best ineens uw volgende reis!