Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Smartwatches (50)
Filter
Voor wie? 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal band 0
Typen horloges 0
Materiaal behuizing 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Selectie 1
Smartwatches

Smartwatches: van comic-gadget tot realiteit

Het idee een draagbare computer aan de pols te hebben die gemakkelijk met één vinger te bedienen is, is niet nieuw. Sinds de jaren ’30 verschenen er steeds meer detectiveseries waarin verschillende varianten gebruikt werden. De weg naar onze huidige smartwatch-generatie was een lange, maar de moeite waard. Het hebben van een volmaakte minicomputer aan de pols is niet langer meer fictie: ondertussen behoort deze gadget tot het dagelijks leven.

Bij smartwatches kruisen zich het idee van het klassieke horloge en de modernste technieken die vandaag de dag voorhanden zijn. Het tijdloze design van het uurwerk zoals we dat kennen en de razendsnelle ontwikkeling van de smartphone-industrie vormen samen het idee achter de smartwatch. Nieuwe toepassingen en gebruiksmogelijkheden werden door de ontwikkeling van smartwatches aanzienlijk sneller ontwikkeld en ingevoerd. Het resultaat: de trekken van het klassieke uurwerk in combinatie met de nieuwste digitale features. Kwalitatief hoogwaardige behuizing gemaakt van luxe materialen gepaard met de nieuwste technieken. Zij het als stijlvol accessoire bij uw persoonlijke outfit of als betrouwbare digitale coach.

De mogelijkheid tot verschillende GPS- en fitness-apps maakt het aantrekkelijk, de smartwatch als trouwe sportbegeleider of in de vrije tijd te gebruiken. Hetzij bij het hardlopen, fietsen of zwemmen: in de onlineshop van Galeria Inno vindt u zeker en vast de gadget die bij uw gebruikswensen past.

Grenzeloze mogelijkheden binnen handbereik

Een smartwatch is eigenlijk net zo groot als een normaal horloge, maar kan veel meer dan alleen de tijd aangeven. De ingebouwde sensor is in staat allerhande informatie en data te verzamelen. Wanneer deze nieuwe informatie heeft gekregen, krijgt u hiervan een seintje in de vorm van vibraties en verschijnt de melding op uw display. De smartwatch dient dus niet alleen als tijdsaanduider, maar ook als persoonlijke weerassistent, wekker, hartslagmeter en toont ook nog eens uw berichten – en dat alles met maar een blik op de pols.