Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Helaas hebben we op dit moment geen producten beschikbaar binnen jouw selectie.
Categorie Fitness-tracker
Filter
Voor wie? 0
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Design 0
Sporten 0
Selectie 1
Fitness-tracker

Activity trackers

Activity trackers zijn enorm in opkomst. Ze houden uw gezondheid in de gaten terwijl u actief bezig bent. Eén van de populaire modellen is de fitbit charge 2. Dit apparaatje in de vorm van een horloge meet niet alleen uw hartslag, maar heeft tal van andere functies. De stappenteller in deze modern vormgegeven tracker houdt bijvoorbeeld bij hoeveel stappen u per dag heeft gemaakt. Daarnaast kunt u tijdens het lopen uw hartslag in de gaten houden. Na afloop worden de gegevens in een grafiek weergegeven. Om alles nauwkeurig te kunnen meten bestaat de mogelijkheid de fitbit activity tracker aan een smartphone aan te sluiten, zodat van de GPS gebruik kan worden gemaakt.

Activity trackers

Waarom een activity tracker? U kunt het apparaatje als een digitale persoonlijke coach beschouwen die aangeeft hoeveel calorieën u na een uurtje hardlopen heeft verbrand. Die gegevens kunnen weer de aanleiding zijn om meer te gaan sporten en dat is nooit verkeerd. Het apparaatje motiveert om in beweging te komen en wellicht ook uw voedselpatroon positief aan te passen. De activity trackers ondersteunen ook om bewuster met uw gezondheid om te gaan. Doordat het apparaat alles registreert, heeft u een mooi overzicht en weet u of uw conditie de ene week beter of slechter is dan de andere.

Activity trackers

Veel activity trackers zijn ook uitgerust met een functie om het slaapritme te meten. Dat is handig om te zien of bijvoorbeeld een dag met veel stress 's nachts invloed heeft op uw slaap. Ook kunt u aflezen hoe effectief een nachtrust daadwerkelijk is geweest. Daarnaast zijn er activity trackers die meten hoeveel traptreden u op een dag heeft gelopen. In de onlineshop van Galeria Inno kunt u de verschillende activity trackers bekijken en met elkaar vergelijken. Als u overtuigd bent van een model, dan schaft u uw activity tracker natuurlijk ook meteen aan. Let op: hoewel activity trackers er als een horloge uitzien, hebben ze toch een hele andere functie.