Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Dameshorloges (729)
Categorie Dameshorloges
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Materiaal band 0
Materiaal behuizing 0
Wijzerplaataanduiding 0
Waterdichtheid 0
Horlogeglas 0
Type sluiting 0
Selectie 1
Dameshorloges
Wat betekent het “web exclusive” label?

Dameshorloges voor elke smaak bij Galeria Inno

Bij de keuze van een dameshorloge moet u zorgvuldig te werk gaan. Horloges worden elke dag op de huid gedragen en moeten een betrouwbare werking bieden. Een mooi dameshorloge moet een betrouwbare en hoogwaardige dagelijkse metgezel zijn en door haar werking en design overtuigen. In de online winkel van Galeria Inno vindt u een breed aanbod van dameshorloges: van stijlvolle polshorloges in goud en/of zilver, tot filigraan chronografen voor delicate vrouwenarmen. Kortom: een enorme keuze aan tijdloos mooie dameshorloges van leuke merken zoals Skagen Denmark of Victorinox.

Weten welk uur het is met Galeria Inno

Precisie is belangrijk bij dameshorloges en daarom is een kwalitatief hoogwaardige productie van essentieel belang. Een digitale weergave of een analoge weergave met wijzers, met lederen bandje of met een duurzame armband uit synthetisch materiaal: met het juiste kinderhorloge is het echt leuk om op tijd thuis te zijn voor het avondeten.

Maar naast hun functionaliteit vallen de dameshorloges bij Galeria Inno ook op door hun elegante design, waardoor ze met vele kledingstukken gecombineerd kunnen worden. De goede prijs/kwaliteit-verhouding van onze horloges is eveneens een belangrijk verkoopargument. Met onze dameshorloges schaft u stabiel vervaardigde, hoogwaardige artikelen aan met een lange levensduur! Onze dameshorloges zijn echter ook moderne, chique accessoires en perfectioneren uw garderobe. Aarzel niet en bestel nu een nieuw dameshorloge!