Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Categorie Zonnebrillen
Filter
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Materiaal 0
Selectie 1
Zonnebrillen

Zonnebrillen voor dames – niet alleen onmisbaar ter bescherming van de zon!

U bent op zoek naar kwalitatief hoogwaardige zonnebrillen voor dames? Bij Galeria Inno kunt u honderden van de allernieuwste modellen zonnebrillen vinden! Van modieuze designerbrillen met vlinderlook tot aan functionele sportbrillen: hier heeft u binnen enkele muisklikken uw nieuwe dameszonnebril besteld. Koop hier alvast uw accessoires voor dit modeseizoen!

Het is niet voor niets dat de zonnebril een van de meest geliefde accessoires is: naast dat getinte brillenglazen met ingebouwde UV-bescherming de ogen goed beschermen tegen UV-stralen, zorgen modieuze zonnebrilmonturen voor een aantrekkelijke look.

Maar het beste is: sinds vrouwelijke iconen zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe en Jacqueline Kennedy zichzelf het liefste lieten zien met opvallende zonnebrillen voor dames, behoren de functionele accessoires tot de meest essentiële must-haves.

Ook vandaag de dag nog wordt de praktische accessoire niet alleen gedragen ter bescherming van de ogen, maar ook vanwege zijn beslissende bijdrage aan het imago van een persoon. Daarom kunnen modebewuste vrouwen bij Galeria Inno een uitgebreide selectie van zonnebrillen voor dames vinden: van de legendarische pilotenbrillen tot innovatieve sportzonnebrillen met extra donkere glazen en extra brede brillenpootjes.

Waarom zijn zonnebrillen zo belangrijk voor vrouwen?

Niet alleen tijdens de zomervakantie zijn praktische dameszonnebrillen onmisbaar. Het perfecte accessoire biedt nog meer voordelen:

  • Bescherming tegen fel zonlicht: Door hun getinte glazen verminderen zonnebrillen voor dames de lichtintensiteit, wat de ogen tegen verblinding beschermt. Daardoor wordt het gezichtsvermogen verbeterd. Dat is niet alleen tijdens het autorijden een belangrijk pluspunt op het gebied van veiligheid!
  • Bescherming tegen UV-stralen: Intense zonnestralen kunnen ernstig oogletsel veroorzaken. Daarom zien echt goede zonnebrillen voor dames er niet alleen fantastisch uit, maar bieden zij bovendien ook afdoende UV-bescherming. Let u alstublieft goed op de aanduiding UV 400, zodat alle golflengtes onder de 400 nm effectief worden geblokkeerd.
  • Bescherming tegen nieuwsgierige blikken: Ook het feit dat de ogen achter de getinte glazen slecht tot helemaal niet te zien zijn, verklaart de populariteit van deze functionele accessoires. Dit kan erg handig zijn, of u nu incognito de straat op wilt gaan, direct oogcontact wilt vermijden of gewoon even het gebied rondom uw ogen wilt verbergen als u een nachtje slecht hebt geslapen. Partyprinsessen à la Paris Hilton en co. verlaten nooit het huis zonder hun "shades".

Welke zonnebrillen voor dames passen bij u?

Natuurlijk gelden voor dameszonnebrillen dezelfde regels als voor normale visuele hulpmiddelen: wat er bij de ene vrouw stijlvol uitziet, staat een andere vrouw misschien wat minder goed.

Daarom zou u uzelf, bij het kopen, niet alleen moeten laten leiden door uw persoonlijke smaak, maar dient u ook aandacht te besteden aan de vormen van de brilmonturen. Wij zullen u vertellen welke modellen het beste bij uw gezichtsvorm passen!

Hoekig gezicht: Voor vrouwen met een vierkante gezichtsvorm zijn ronde dameszonnebrillen een aanrader. Of ze nu cirkelvormig of wat ovaler zijn: met de harmonische rondingen van een zonnebril kunt u de hoekige contouren van uw gezicht compenseren. De randloze modellen of modellen met een dun montuur zijn ideaal voor vrouwen met een hoekig gezicht!

Rond gezicht: Ook hier kunt u met een contrasterende brilvorm een passende balans creëren. Hoekige brillen zorgen voor spannende accenten bij de natuurlijke rondingen van uw gezicht en geven het gezicht meer contour. En kies alstublieft voor een zo smal mogelijk montuur!

Hartvormig gezicht: Ronde gezichten met een spits toelopende kin hebben baat bij ovale of ronde brillen met een smal montuur. Door het dragen van zulke brillen lijkt het voorhoofd wat smaller en de kin minder puntig.

Ovaal gezicht: Gefeliciteerd, u hoort bij de groep dames die bijna alle brilvormen kan dragen! Of u nu door middel van een hoekig montuur meer hoeken op uw gezicht wilt toveren, of liever inzet op harmonieuze rondingen: toon gerust een keertje wat lef! De enige uitzondering: kleine ronde of te smalle brillen zien er misschien wat verloren uit op uw gezicht en kunnen langwerpige gezichten nog langer laten lijken.

Waar u bij het kopen van dameszonnebrillen verder nog op moet letten

De kwaliteit van hoogwaardige zonnebrillen voor dames is, naast de mate van UV-bescherming, te herkennen aan de brilvorm. Daarom zou u bij het kopen van een zonnebril niet alleen moeten letten op de brillenglazen, maar ook op het montuur.

Sommige zonnebrilvormen kunnen namelijk tot 60% van het zonlicht van boven, van onderen of via de zijkanten achter de bril door laten. Dit licht, dat overigens ook door een slecht zittend brilmontuur zijn weg kan vinden naar de ogen, wordt strooilicht genoemd.

In principe geldt: hoe smaller de ruimte tussen de bril en het hoofd van de brildrager is, des te beter het strooilicht geblokkeerd kan worden.

U ziet: het is de moeite waard om een beetje meer te investeren in hoogwaardige merkkwaliteit. Daarom vindt u bij Galeria Inno kwalitatief hoge dameszonnebrillen van vele bekende merken zoals Dolce & Gabbana, Prada en Versace. Van de legendarische trendbrillen van Ray Ban tot de hotste brillentrends van het Amerikaanse designmerk Michael Kors: de keuze is aan u!

Of het nu in klassieke kleuren zoals zwart, bruin en blauw of in de meest moderne modekleuren is: profiteer van zorgeloos online winkelen en verzeker u van de highlights van het seizoen met slechts een enkele muisklik!