Menu
Mijn verlanglijsten Verlanglijsten
0,00 € Winkelmandje
Sokken, panty's & kousen (439)
Categorie Sokken, panty's & kousen
Filter
Maat 0
Kleur 0
Prijs 1

Gelieve tenminste een prijs in te vullen

Geen resultaten voor deze prijsmarge.

Geen geldige prijsmarge.

Merk 0

geen resultaten

Design 0
Functie 0
Materiaalsamenstelling 0
Selectie 1
Sokken, panty's & kousen

Dameskousen – mooie voeten en benen

In onze contreien hebben we elk jaar spijtig genoeg slechts een korte ontmoeting met de zomer. Daarom kunnen we maar zelden sandalen en open schoenen aantrekken. Dat betekent dat onze voeten het grootste deel van het jaar in gesloten schoenen zitten en daarbij zijn sokken of kousen een must. Hoogwaardige dameskousen zorgen voor een goed voetklimaat in de schoen, houden de binnenkant van de schoen hygiënisch fris en voorkomen blaren en afgeschaafde delen op onze voeten. Daarom spelen ze een belangrijke rol voor de gezondheid van onze voeten en zorgen ze ervoor dat onze voeten ook voor het zomerseizoen in topvorm zijn en met trots in sandalen en open schoenen naar buiten kunnen komen.

Op de kwaliteit van sokken en kousen mag er niet bespaard worden. Tenslotte liggen kousen direct op de huid en worden ze aan zware belastingen blootgesteld. Wie vertrouwt op de hoogwaardige dameskousen die te koop zijn in de online winkel van Galeria Inno, speelt zeker op veilig. Merkproducten tegen voordelige prijzen, enkel online bij Galeria Inno!

Dameskousen – van sexy overkneekousen tot sportsokken

De klassieke sportsokken moeten natuurlijk niet bijzonder mooi zijn. Hierbij draait het eerder om het functionele. Sportsokken moeten zo zacht mogelijk zijn, de voet op de juiste plaatsen ondersteunen, de voettranspiratie die tijdens het sporten wordt geproduceerd, opnemen, en ze moeten robuust zijn om de hoge belastingen tijdens het sporten te kunnen dragen.

Bij sexy dameskousen draait het daarentegen om heel andere zaken. Of het nu gaat om hold-up-kousen of heel verleidelijke kousen die met jarretels omhoog worden gehouden, hier staat zeker de sexy look op de voorgrond. Sensueel zwart, onschuldig wit of verleidelijk rood zijn de klassieke kleuren van de dameskousen voor die speciale momenten met de partner.

Of u nu op zoek bent naar sexy en verleidelijk of praktisch en functioneel, in de onlinewinkel van Galeria Inno vindt u een brede keuze aan dameskousen voor iedere smaak en iedere gelegenheid.